İlk sistemimi bir kaç firma arasından seçerek buradan almak istemiştim ve hazır sistemi biraz değiştirip sepete ekledim. Farklı sorularım olduğundan arayıp bilgi alıp siparişi verecektim. Fakat ne telefonla ulaşabildim ne de siteden yazdığım destek talebine dönüş oldu. 3 gün sonra farklı bir yerden sipariş verdim. Sistemim geldi kurulumunu yaptım ve üzerine farklı bir firmadan kulaklık siparişi verdim. 8 MPBS dowload ile CS GO, PUBG, GTA 5 ve bir kaç oyun daha indirip oynamaya başladım. Daha sonra bir mail bildirimi ve içeriğe baktığımda İtopya? Kusura bakmayın ama bir tane destek mailine 23 gün sonra cevap veren firma ile kim alışveriş yapar? Youtube videolarına kanıp ''Yeni yerimiz şöyle güzel, böyle güzel, böyle paketliyoruz, böyle gönderiyoruz. 2 gün önceki sisteminde topladığı işlemciyi harika bir işlemci diye övüp elinde kalmayınca bu işlemci puanı daha düşük ama daha iyi performans vericek diye'' milleti kandırma çabasında olan bir yer olarak düşünüyorum. Şunu ayrıyetten fark ettim. Takip ettiğim ürünün dolar yükselmemesine rağmen her gün fiyatının 3-5 TL arasında fiyat artışını gözlemledim. Amacım firmayı karalamak değil fakat reklamlarını yapıp görüldüğü gibi olmaması.