Konuşmayayım konuşmayayım diyorum fakat konuşucam. Bu seni dolandırdılar mı, bekle biraz 2-3 güne gelir diyenler var ya bu kafayla çok yaşamaz. Ortada bir alışveriş söz konusu. Bunun ne olduğu önemli değil. Eğer adam akıllı bir firmaysan müşteri memnuniyetini düşünür ona göre hareket edersin. Yanlış anlaşılmasın ben burada İtopya çalışanlarını suçlamıyorum. Kalifiyeli eleman çalıştırıyor olabilir belki onuda bilmem. Fakat eleman eksiğin varsa kapatıcaksın abi. Tahmin ediyorum ki bilgisayarı toplayan kişi boş vaktinde bilgisayar başına geçip iade işleriyle ilgileniyor. Bir kişi 2-3 işi aynı anda yaparsa, bundan iyi bir şey beklenmez zaten. Basitinden örnek veriyorum. 11 Kasım ve şu sıralar olan indirimler yüzünden siteye nereden baksan 2-3 saat giriş aşırı sorunluydu hatırlıyordur herkes. Çoğu firma itopya dahil buna karşı önlem almadı. Siteye bir yönlendirici konsaydı böyle bir şey olmazdı. Burada müşteri memnuniyeti göz ardı edilmiş mesela. Bir diğer şey ise bu kadar e-ticaret odaklı bir firmanın sitesinin bu kadar sığ olması hiç içten değil. Bir kere alışverişim oldu. Yaklaşık 4-5 gün sonra iade talebi oluşturdum. İade talebi değerlendiriliyor diye bir şey çakıyorlar siteye sende sanıyorsun ki onaylanacak. Ortada böyle bir şey yok. Müşteri hizmetlerini arayıp kod v.s alman gerekiyormuş v.s v.s . Neyse sadede gelecek olursak, parayı sen veriyorsun kârı o adam yapıyor. Sen bekliyorsun. Bekle dostum bekle daha çok beklersin...