İtopya siparişim gecikti

@GoDd1 Dostum dalga mı geçiyorsun? Adam siparişi vermiş ve üzerinden 6 gün geçmiş. Sipariş hala hazırlanıyor aşamasında :) . Bunun bir izahı yok malesef . Gören de sanır dün verdi bugün konu açıyor... Ben haksız yere suçlama falan yapmayı sevmem. Burada net İtopya suçlu. Başka bir izahı yok kusura bakma.

@GoDd1 Dostum dalga mı geçiyorsun? Adam siparişi vermiş ve üzerinden 6 gün geçmiş. Sipariş hala hazırlanıyor aşamasında :) . Bunun bir izahı yok malesef . Gören de sanır dün verdi bugün konu açıyor... Ben haksız yere suçlama falan yapmayı sevmem. Burada net İtopya suçlu. Başka bir izahı yok kusura bakma.
İndirim haftasında olduğumuzdan haberin yok galiba? Arkadaş Vatan bilgisayar daha hızlı getirdi kargomu dedi ben pek inanmadım bu işe.

@GoDd1 Dostum yanlışsam düzelt fakat 6 gün önce indirim falan yoktu. Kaldı ki indirim haftası demek geç kargo demek değil. Hayır indirim haftasında ne oluyor çok merak ediyorum kargo firmaları dağıtım araçlarını falan mı azaltıyor? Neyse daha fazla İtopya savunucusu gelmeden ben konuya son mesajımı koyuyorum. İyi forumlar...

İndirim haftasında olduğumuzdan haberin yok galiba? Arkadaş Vatan bilgisayar daha hızlı getirdi kargomu dedi ben pek inanmadım bu işe.
Vatan Bilgisayar'dan cuma sipariş verdim öğlen 12 de elimdeydi aynı zamanda cumartesi aldığım monitörde pazartesi elime geldi ama bir hard disk ve ssd var hala hazırlanıyor.

Adamlar ne yapsın kardeşim? Dolandırdılarmı seni 1 2 gün beklesen ne olacak?
Arkadaşım adamlar sitesine şöyle bir bilgi koymuşlar:
Ekran Görüntüsü (3)_LI.jpg

Konuyu açan arkadaşımız siparişini vereli 6 gündür bekliyor. Sence bu durumda kim sabırsız veya suçlu? Neden firmaları haksız olmalarına rağmen bu kadar savunuyorsunuz?
ooooooooo.jpg

Bu da arkadaşımızın Vatan Bilgisayar'dan verdiği siparişin kargo durumu. Bu ayın 22. günüde verdiği sipariş görebildiğin üzere 4 günde teslim edilmiş. İnanman için yeterli oldu mu?

Hepsiburada sitesinden 21 Kasım indirimlerin başladığı gün ekran kartı sipariş ettim Cumartesi elimde idi, aynı gün itopya sitesinden monitör sipariş verdim şimdi geldi kurulum yaptım. İndirimler başladığından beri vatan, Hepsiburada, itopya, trendyol, inventus sitelerinden siparişlerim oldu ama en acısı itopya idi içlerinde...

Ver iptali konu bitsin. Sen böyle yaşadın diye de hiç kimse bu firmadan alış-veriş yapmasın (!)

Ver iptali konu bitsin. Sen böyle yaşadın diye de hiç kimse bu firmadan alış-veriş yapmasın (!)
Olur hatta komple sosyali de kapatalım çünkü birisi gelir bir firmayla alakalı yaşadığı tecrübeyi anlatmaya kalkar ama bu yanıltıcı olur çünkü koskoca dünyada o firma ile sorun yaşayan sadece bu konuyu açandır. Arama motoruna itopya kargo yazıp aratmak bu kadar zor olmamalı.

Ciddi ciddi problemlerin olduğunu düşünmeye başlıyorum. 6 gündür beklediğimi belirttiğim halde yazdığın şeye bak.
Bak dostum siparişini cumartesi günü vermişsin. Hafta sonu kargo şirketleri çalışmıyor öncelikle bunu bil. Yani aslında senin verdiğin sipariş pazartesi verilen ile denktir. Pazartesi verilen siparişler akşam toplanıp kargoya verilir. Bu da demektir ki senin siparişin salı gününden itibaren 1. gün sayılır. Aslında adamların üstünden geçen iş günü sayısına bakarak henüz 4 iş günü tamamlandı. Bu dönemlerde bu tip şeyler gayet normal. Öncelikle 7 gün geçmesini beklemen gerekiyor. Bu 7 günden kastım "7 İş günü".
itopya kargo yazıp aratmak bu kadar zor olmamalı.
Ve bu dediğine de gelecek olursak. Elbette ki adamlar bazen geç gönderiyor olabilir ama emin ol çoğu senin gibi cuma-cumartesi sipariş verip pazartesi-salı günü 3 gün oldu 4 gün oldu yazanlar. İş günü olarak bakacaksınız olaya verdiğiniz sipariş gününden itibaren düz saymayacaksınız. Bu arada şunu da belirteyim itopya'dan şimdiye kadar sadece 1 alışverişim oldu fanboyları falan değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı