İtopya Siparişin İptal Talebini İptal Etme

DeadFrozen

Kilopat
Yer
İstanbul/Çekmeköy
Yaklaşık yarım saat önce bir adet Rival 300S sipariş ettim, siparişi verdikten birkaç dakika sonra yanlış ürün siparişi verdiğimi sanarak bir anlık gaflet ile ürünü iptal etme tuşuna bastım. Şu anda siparişin durumu "İptal talebiniz değerlendiriliyor" da takılı kalmış durumda. Yeni bir Rival 300S sipariş etmeye çalıştığımda da indirimsiz fiyattan karşıma çıkıyor ürün. Acilen bu iptal talebini iptal etmem gerek çünkü indirimin bitmesine an itibari ile yedi buçuk saat var.

Bu durumu nasıl çözebilirim acaba ? Yarın sabah 09.00'da İtopya'yı arasam açarlar mı, veya mail atarak siparişimin iptal talebini iptal etme talebinde bulunsam hızlı bir şekilde geri dönüp talebimi yerine getirirler mi ?

(Biliyorum biraz karışık bir durumun içerisindeyim ama bana acilen yardımcı olabilir misiniz ?)

Son düzenleme:
Bayram dolayısıyla bankalar kapalı, normal iş günlerinde iadeler genellikle 3-5 gün arasında hesabınıza yatıyor.

Bayram dolayısıyla bankalar kapalı, normal iş günlerinde iadeler genellikle 3-5 gün arasında hesabınıza yatıyor.
Olayı yanlış anladınız sanırım. Ortada bir iade sorunu söz konusu değil. Bir ürün satın aldım, o siparişi yanlışlıkla iptal ettim ve şu anda da o iptali geri almaya çalışıyorum. Kısa süre sonra indirim bitiyor.

Merak etme indirim bitmiyor. İtopya kandırıyor. Merak etme indirim bitmeyecek. Benim alacağım üründe de 8 saat yazıyordu. Bir baktım ertesi gün 0'dan yine başlamış yine 8 saat.

Aynısını şu an ben yaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Siparişinizin iptalini geri çekebildiniz mi?

Merhabalar suan da bende ayni sorunu yasiyorum hafta sonu oldugu icin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum inşallah iptal olarak geçmezler

Evet, telefonla müşteri hizmetlerini arayıp halledebilirsiniz fakat biraz geç cevap veriyorlar telefonlara, direkt sinirlenip telefonu kapatmayın beklerken.

Merhaba. Ben de yanlışlıkla iptal et tuşuna bastım ama iptalimi iptal etmek istiyorum. Arayınca sıkıntı çözülüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…