DeadFrozen
Kilopat
Yaklaşık yarım saat önce bir adet Rival 300S sipariş ettim, siparişi verdikten birkaç dakika sonra yanlış ürün siparişi verdiğimi sanarak bir anlık gaflet ile ürünü iptal etme tuşuna bastım. Şu anda siparişin durumu "İptal talebiniz değerlendiriliyor" da takılı kalmış durumda. Yeni bir Rival 300S sipariş etmeye çalıştığımda da indirimsiz fiyattan karşıma çıkıyor ürün. Acilen bu iptal talebini iptal etmem gerek çünkü indirimin bitmesine an itibari ile yedi buçuk saat var.
Bu durumu nasıl çözebilirim acaba ? Yarın sabah 09.00'da İtopya'yı arasam açarlar mı, veya mail atarak siparişimin iptal talebini iptal etme talebinde bulunsam hızlı bir şekilde geri dönüp talebimi yerine getirirler mi ?
(Biliyorum biraz karışık bir durumun içerisindeyim ama bana acilen yardımcı olabilir misiniz ?)
Bu durumu nasıl çözebilirim acaba ? Yarın sabah 09.00'da İtopya'yı arasam açarlar mı, veya mail atarak siparişimin iptal talebini iptal etme talebinde bulunsam hızlı bir şekilde geri dönüp talebimi yerine getirirler mi ?
(Biliyorum biraz karışık bir durumun içerisindeyim ama bana acilen yardımcı olabilir misiniz ?)
Son düzenleme: