Her sistem için mümkün müdür? Ve fiyat farkı olmaz değil mi?Evet mümkün.
Fiyat farkı olmaz ama eğer birden fazla şubesi varsa İtopya'nın gittiğiniz şubede olmayabilir.Her sistem için mümkün müdür? Ve fiyat farkı olmaz değil mi?
Şubeyi aramayı düşünüyorum gitmeden önce. Çok teşekkürler cevabınız için.Fiyat farkı olmaz ama eğer birden fazla şubesi varsa İtopya'nın gittiğiniz şubede olmayabilir.
Önemli değil çözüm olarak işaretlerseniz sevinirimŞubeyi aramayı düşünüyorum gitmeden önce. Çok teşekkürler cevabınız için.
Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?Fiyat farkı olmaz ama eğer birden fazla şubesi varsa İtopya'nın gittiğiniz şubede olmayabilir.
İnternerten sipariş ederken test edilip gönderiliyor ama mağaza da pek emin değilim büyük ihtimalle siz oradayken test yaparlar yada hazır duruyordur orada.Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?
Mobil uygulamada nasıl çözüm olarak işaretleyeceğimi bilmiyorum ama söyleyebilirseniz işaretleyebilirim.Önemli değil çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Anladım teşekkürler tekrardan.İnternerten sipariş ederken test edilip gönderiliyor ama mağaza da pek emin değilim büyük ihtimalle siz oradayken test yaparlar yada hazır duruyordur orada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.