İtopya teknik servisi nasıl?

Melih445

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd
30 Eylül tarihinde İtopya'dan ASUS RX 6600 Ryzen 5 5500 Goodram 16 GB RAM ASUS B450 Prime anakart ve Kioxia 500GB SS aldim. Sistem ilk geldiğinde ekran kartini taktim. İlk başta sorun yoktu. Sonradan mavi ekran verip kendini ha bire yeniden başlatmaya başladi. Sonra ise hiç görüntü vermedi. Bilgisayarciya götürdüğümde. İşlemci bozuk dedi. Sonra İtopya'ya kargoladik. Şimdi ise işlemciyi yetkili servise yolladiklarini söylediler. Sistemi 30 Eylül'de aldim. Daha hiç kullanamadim. Sizce sorunu çözerler mi? Ayni sorunu yaşayan birisi varsa yanitlarsa güzel olur.

İtopya'dan aldığım monitör aldıktan bir ay sonra durup dururken bozulmuştu, sorun çıkarmadan sağlamıyla değiştirmişlerdi. İşlemler biraz uzun sürmüştü onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Sizin sorununuzu da çözerler diye düşünüyorum.

İtopya'dan aldığım monitör aldıktan bir ay sonra durup dururken bozulmuştu, sorun çıkarmadan sağlamıyla değiştirmişlerdi. İşlemler biraz uzun sürmüştü onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Sizin sorununuzu da çözerler diye düşünüyorum.

Umarim çözerler 6 yıldır bir bilgisayar hayali kurdum. en son bir şekilde aldik ama hayal kirikliği olarak kaldi umarim sorunu çözerler.

Klavye söylemiştim ben de double click sorunu vardı servisten sonra iade aldılar. İnternetten aldıysanız iade alıyorlar diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar sistem bugün gelecek Şikayetvar'da benimle ayni sorunu yaşiyip servisten sonra da ayni sorun var demişti birisi umarim bendeki sorun çözülür size önerim İtopya'dan hazir sistem almamaniz 1 2 aydir bekliyorum olurda sorun çözülmezse THH'ye başvurucağim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı