İtopya telefon numarası nasıl değiştirilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar okulda olacağım ve telefonları topluyorlar. Bizim bina girişindeki kapı telefonla açılıyor. Beni ararlarsa açamam. O yüzden annemin telefon numarası ile değiştireceğim fakat nasıl yapacağım?

Kargo için.

Ürünü satın aldın mı? Aldıysan kargoya verildi mi? Kargoya verildiyse İtopya'dan çıkmış iş artık. Kargo şirketini arayacaksın, adını soy adını, takip numaranı falan vereceksin. Diyeceksin sıkıntı olursa bu numarayı değil de şunu arayın deyip numarayı vereceksin.

Ürünü satın aldın mı? Aldıysan kargoya verildi mi? Kargoya verildiyse İtopya'dan çıkmış iş artık. Kargo şirketini arayacaksın, adını soy adını, takip numaranı falan vereceksin. Diyeceksin sıkıntı olursa bu numarayı değil de şunu arayın deyip numarayı vereceksin.
Kargoya verilmedi. Profilden direk numarayı değiştirdim. Ve bir sorum daha olucak adresi girerken harfler bozulmuş ve nasıl düzelticem bilmiyorum.

Birde harfler böyle olmuş adresin. Nasıl değiştieceğim? Kargoya verildikten sonra değişiyor diye duydum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-24 173625.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 173625.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 28
Bir de harfler böyle olmuş adresin. Nasıl değiştieceğim? Kargoya verildikten sonra değişiyor diye duydum.

Muhtemelen gizlemek için öyle yapmışlardır kargoya verildikden sonra kargo şirketini arayıp değiştirebilirsiniz ama dağıtıma çıkmadan önce aramanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı