İtopya ürün iade problemi

rynerrr

Centipat
Ağustos ayının 8'inde aldığım Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklığı beğenmeyip iade için gönderdim(üründe ses cızırtısı ve konuştuğunda karşıya ses verme problemi vardı) kargoya verdikten sonra ertesi gün İtopya'nın eline ulaştı ve beni aradılar ürünün hijyen koşulundan dolayı iade alınamadığını söylediler. Ertesi gün bana göndereceklerini söylediler. Ben de onlara iadeyi taahhütlü ihtarname atacağımı ve hakkımı savunacağımı söyledim ve ertesi gün hemen ihtarnameyi yolladım. İhtarname ellerine ulaştıktan sonra ürünü kargoya vermediler. Ben de bu arada ürünün iadesini gerçekleştirdiklerini düşündüğüm için daha fazla irtibata geçmedim ama bugün aradığımda ürünün benim almam için UPS'de beklediğini söylediler. Ama kargo takibe girdiğimde ürün daha İtopya'dan çıkmamıştı bile aksine inatlaşıp ürünün geldiğini söylediler. Kontrol edip bana döneceklerini söylediler ve baktıklarında ürünün hala onlarda olduğunu gördüler 😀
Güya ürünü 22'sinde bana göndermişler.

Çağrı merkezlerine ulaşmak için 1-2 saat telefonda sıra beklemeyi ve açtıklarında yüzüme kapatmalarını dahi anlatmıyorum. İtopya rezilliktir, 100 TL fazla verin ne olduğu belli olan bir firmadan alın.

ggg.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı