İtopya ürün iadesi nasıl yapılır?

Ben içine el yazısı olarak ve mailden yazdım, zaten yanında detaylı bilgi barındıran bir metini tarafımıza yollayın diyorlar. Ayrıyeten ismini soyisminin ürünün isim modelini ve ne sorun yaşıyorsan onu sitenin iletişim kısmında bir mail adresi var oraya mail at.
Ben 10 tane mail attım bir kez cevap atmadılar.

Ben 10 tane mail attım bir kez cevap atmadılar.
Bu sitede belki de kaç kere bu itopya adlı siteyle alakalı başlık gördüm. Hepsinde de en büyük iki sorundan bahsedilir. Birincisi kargo yoluyla bir şey almanın işkenceye dönüşmesi, ikincisi müşteri hizmetlerine ulaşmanın neredeyse imkansız olması. Benim elimde tebligat vardı. Hakem heyeti kararı var ortada. Bir müşteri temsilcisine bağlanmak için numaralarını arayıp yarım saat telefon başında sıra gelmesini bekledim, üstüne adımı soyadımı söyleyip kontrol edene kadar sorun yoktu adımı soyadımı söyledim kontrol etmek için sonra aniden telefon yüzüme kapandı bir yarım saat daha bekledim. Sonra anca anlattım derdimi. Dostum tüketici çoğu zaman haklıdır buna emin olabilirsiniz. Bunu tüketici haksız yere üreticiyi sömürebilir olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bu tür firmalar her tüketiciyi bilinçsiz zannederek bu tür süreçlerde hep süreci uzatıp tüketiciye işin peşini bıraktırmaya çalışıyor. Siz siz olun bırakmayın. Adamlara tebligat gitti mahkemeden 15 gün süreleri vardı parayı yatırmak için yalan olmasın 13. Gününde mi ne muhasebeye bildirildi bak para iadesi yapıldı demiyorum daha muhasebeye yeni bildirildi. Sonra da bankanın 1 hafta süreci felan vardı anca bayramın birinci günü yattı para geri hesabıma. Cidden o süreci anlatsam bir daha almazsın o malum siteden. İki yayıncıya sponsor oldular diye millet siteye kazandırdı. Gidin QP’den alın. Ben nova kasasını aldım gerek almadan önce gerek aldığımda kargo sürecinde gerek kasayı aldıktan sonra müşteri temsilcileri her türlü ilgilendi.

Arkadaşlar whatsapp' dan bilgileri vererek kurye çağırdım ve 6 haneli gönderi kayıt numarası verdi. Siteden takip için bu kodu yazıyorum olmuyor. Gönderi takip numarası vermediler ne yapmam lazım?
Bu sitede belki de kaç kere bu itopya adlı siteyle alakalı başlık gördüm. Hepsinde de en büyük iki sorundan bahsedilir. Birincisi kargo yoluyla bir şey almanın işkenceye dönüşmesi, ikincisi müşteri hizmetlerine ulaşmanın neredeyse imkansız olması. Benim elimde tebligat vardı. Hakem heyeti kararı var ortada. Bir müşteri temsilcisine bağlanmak için numaralarını arayıp yarım saat telefon başında sıra gelmesini bekledim, üstüne adımı soyadımı söyleyip kontrol edene kadar sorun yoktu adımı soyadımı söyledim kontrol etmek için sonra aniden telefon yüzüme kapandı bir yarım saat daha bekledim. Sonra anca anlattım derdimi. Dostum tüketici çoğu zaman haklıdır buna emin olabilirsiniz. Bunu tüketici haksız yere üreticiyi sömürebilir olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bu tür firmalar her tüketiciyi bilinçsiz zannederek bu tür süreçlerde hep süreci uzatıp tüketiciye işin peşini bıraktırmaya çalışıyor. Siz siz olun bırakmayın. Adamlara tebligat gitti mahkemeden 15 gün süreleri vardı parayı yatırmak için yalan olmasın 13. Gününde mi ne muhasebeye bildirildi bak para iadesi yapıldı demiyorum daha muhasebeye yeni bildirildi. Sonra da bankanın 1 hafta süreci felan vardı anca bayramın birinci günü yattı para geri hesabıma. Cidden o süreci anlatsam bir daha almazsın o malum siteden. İki yayıncıya sponsor oldular diye millet siteye kazandırdı. Gidin QP’den alın. Ben nova kasasını aldım gerek almadan önce gerek aldığımda kargo sürecinde gerek kasayı aldıktan sonra müşteri temsilcileri her türlü ilgilendi.
Kargocular kutuyu gelip aldı ama takip numarası vermediler. Bende telefona gelen kayıt numarasını girerek bakılıyor sandım deniyorum olmuyor. Bu işler nasıl oluyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar whatsapp' dan bilgileri vererek kurye çağırdım ve 6 haneli gönderi kayıt numarası verdi. Siteden takip için bu kodu yazıyorum olmuyor. Gönderi takip numarası vermediler ne yapmam lazım?

Kargocular kutuyu gelip aldı ama takip numarası vermediler. Bende telefona gelen kayıt numarasını girerek bakılıyor sandım deniyorum olmuyor. Bu işler nasıl oluyor bilginiz var mı?
nasıl oluyormuş hocam ben de upstan şu an gelip almalarını bekliyorum bir kargo numarası mı istemeliyim

Semtimde UPS yok yasaklardan dolayı topu taşımaya binemiyorum. Bugğn çağırdım gelmediler iptal edildi diyor ne yapmalıyım eğer yarın gelmezlerse ürün elimde kalacak ve kapanmadan dolayı gönderemicem 14 gün iade bitecek.

Bu sitede belki de kaç kere bu İtopya adlı siteyle alakalı başlık gördüm. Hepsinde de en büyük iki sorundan bahsedilir. Birincisi kargo yoluyla bir şey almanın işkenceye dönüşmesi, ikincisi müşteri hizmetlerine ulaşmanın neredeyse imkansız olması. Benim elimde tebligat vardı. Hakem heyeti kararı var ortada. Bir müşteri temsilcisine bağlanmak için numaralarını arayıp yarım saat telefon başında sıra gelmesini bekledim, üstüne adımı soyadımı söyleyip kontrol edene kadar sorun yoktu adımı soyadımı söyledim kontrol etmek için sonra aniden telefon yüzüme kapandı bir yarım saat daha bekledim. Sonra anca anlattım derdimi. Dostum tüketici çoğu zaman haklıdır buna emin olabilirsiniz. Bunu tüketici haksız yere üreticiyi sömürebilir olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bu tür firmalar her tüketiciyi bilinçsiz zannederek bu tür süreçlerde hep süreci uzatıp tüketiciye işin peşini bıraktırmaya çalışıyor. Siz siz olun bırakmayın. Adamlara tebligat gitti mahkemeden 15 gün süreleri vardı parayı yatırmak için yalan olmasın 13. gününde mi ne muhasebeye bildirildi bak para iadesi yapıldı demiyorum daha muhasebeye yeni bildirildi. Sonra da bankanın 1 hafta süreci falan vardı anca bayramın birinci günü yattı para geri hesabıma. Cidden o süreci anlatsam bir daha almazsın o malum siteden. İki yayıncıya sponsor oldular diye millet siteye kazandırdı. Gidin Qp'den alın. Ben Nova kasasını aldım gerek almadan önce gerek aldığımda kargo sürecinde gerek kasayı aldıktan sonra müşteri temsilcileri her türlü ilgilendi.

Merhaba şu an yaşadığını durumun aynısını yaşıyorum ne yazık ki ben para iadesi için ürün incelemesini 20 gün bekledim 20 günün sonunda adamların aynı ürünü geri kargoladıklarını gördüm şikayeti nasıl yaptınız detay verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı