İtopya ürün iadesinde sıkıntı yapar mı?

Makaleler
3
Herkese merhaba. 1 hafta önce İtopya’dan bir oyuncu faresi sipariş ettim. Dün elime ulaştı. Fakat elime olmadı. Bu ürünü iade etmek istiyorum fakat internette İtopya’nın iade sistemiyle alakalı çok fazla şikayet var. Siteye girip “İade et” butonuna bastım. İade sebebine ise “Memnun değilim” seçeneğine tıkladım. “İade talebiniz değerlendiriliyor” dedi. Sizce iade edebilir miyim? Kaç günde iade ederim? Nasıl iade edeceğim? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim. (Ürünün herhangi bir deformasyonu bulunamamakta. Sıfırla eşdeğer.)

Herkese merhaba. 1 hafta önce İtopya'dan bir oyuncu faresi sipariş ettim. Dün elime ulaştı. Fakat elime olmadı. Bu ürünü iade etmek istiyorum fakat internette İtopya'nın iade sistemiyle alakalı çok fazla şikayet var. Siteye girip “İade et” butonuna bastım. İade sebebine ise “Memnun değilim” seçeneğine tıkladım. “İade talebiniz değerlendiriliyor” dedi. Sizce iade edebilir miyim? Kaç günde iade ederim? Nasıl iade edeceğim? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim. (Ürünün herhangi bir deformasyonu bulunamamakta. Sıfırla eşdeğer.)

Online siparişlerde iadeye uygun ürünler koşulsuz 15 gün içerisinde iade edilebilir. Memnun değilim seçeneğini yerine başka bir seçenek işaretlenebilirdi. Seçenekler arasında neler vardı? Hiç İtopya üzerinden iade yapmadım.

Online siparişlerde iadeye uygun ürünler koşulsuz 15 gün içerisinde iade edilebilir. Memnun değilim seçeneğini yerine başka bir seçenek işaretlenebilirdi. Seçenekler arasında neler vardı? Hiç İtopya üzerinden iade yapmadım.
Memnun değilim, arızalı ürün, diğer seçenekleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı