İtopya'dan 29 Temmuz'da kasa siparişi verdim kasa H500 ARGB + 750W MWE 80+ PSU 1300TL'ye aldım. Toplama işlemci yaklaşık 2 hafta önce bitti. SSD almıştım fakat gelmekte sorun yaratmıştı. SSD için bekletmek istemedim HDD ile devam ettim. SSD geldi fakat kasa içinden çıkması gereken SSD'yi monte etmek için gereken silikon conta yok. Bunun için İtopya'yı aradım. Uzun bir bekleme ardından ulaştım. Konuşutuğum kişi 2 ay olmuş yardım edemeyiz teknik serivse yönlendiriyim dedi. Biz kutu içinden bir şey almayız dedi küstah bir şekilde. Sanki bizde var biz söylemiyoruz. Yönlendiriyorum dedikten sonra yüzüme kapattı. Ne yapmam gerek?
YouTube @ModArt Levon kanalında olan videodan aldım. Levon abime selamlar.
Yani adamlar da haklılar. 2 ay olmuş. Ayrıca içinden parça aldıklarını zannetmiyorum. Fabrika hatası olmuş olabilir. Teknik servis ile görüşme sağlayın. Yardımcı olurlar.
Normalde 2 ay geçtiği için bir yükümlülükleri yok ama davranışları hiç hoş değil. Basit bir konu sonuçta, yardımcı olmaları hoş olurdu. Demek ki müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değiller.
Normalde 2 ay geçtiği için bir yükümlülükleri yok ama davranışları hiç hoş değil. Basit bir konu sonuçta, yardımcı olmaları hoş olurdu. Demek ki müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değiller.
Ben olsam kızaklara falan koyardım SSD'yi. Hareket eden parçası olmadığı için sabitlenmesine gerek kalmıyor. Hatta çift taraflı bantla kasanın herhangi bir yerine de yapıştırabilirsiniz.
En azından sorununuzu çözene kadar bunlardan birini yapabilirsiniz. Yatmasına gerek yok.
Ben olsam kızaklara falan koyardım SSD'yi. Hareket eden parçası olmadığı için sabitlenmesine gerek kalmıyor. Hatta çift taraflı bantla kasanın herhangi bir yerine de yapıştırabilirsiniz.
En azından sorununuzu çözene kadar bunlardan birini yapabilirsiniz. Yatmasına gerek yok.