İtopya ürün teslimat sorunu

BurakDuman973

Centipat
İtopya'dan 29 Temmuz'da kasa siparişi verdim kasa H500 ARGB + 750W MWE 80+ PSU 1300TL'ye aldım. Toplama işlemci yaklaşık 2 hafta önce bitti. SSD almıştım fakat gelmekte sorun yaratmıştı. SSD için bekletmek istemedim HDD ile devam ettim. SSD geldi fakat kasa içinden çıkması gereken SSD'yi monte etmek için gereken silikon conta yok. Bunun için İtopya'yı aradım. Uzun bir bekleme ardından ulaştım. Konuşutuğum kişi 2 ay olmuş yardım edemeyiz teknik serivse yönlendiriyim dedi. Biz kutu içinden bir şey almayız dedi küstah bir şekilde. Sanki bizde var biz söylemiyoruz. Yönlendiriyorum dedikten sonra yüzüme kapattı. Ne yapmam gerek?

h500 1.PNG

h500 2.PNG

YouTube @ModArt Levon kanalında olan videodan aldım. Levon abime selamlar.

Teşekkürler.

Normalde 2 ay geçtiği için bir yükümlülükleri yok ama davranışları hiç hoş değil. Basit bir konu sonuçta, yardımcı olmaları hoş olurdu. Demek ki müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değiller.

Normalde 2 ay geçtiği için bir yükümlülükleri yok ama davranışları hiç hoş değil. Basit bir konu sonuçta, yardımcı olmaları hoş olurdu. Demek ki müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değiller.

İtopya o konuda rezil bir firma. Koskoca market payına rağmen 1 tane müşteri temsilcileri var. Daha şikayet etmeyen adam görmedim.
Maksimum 5TL'lik bir şey. Ben bunu nereden bulabilirim yardımı olabilecek misiniz? SSD geldi fakat bekliyor.

Hocam sizde bir alemsiniz yani. Altta kızaklar var. Taksanıza oraya.

Hocam sizde bir alemsiniz yani. Altta kızaklar var. Taksanıza oraya.

Doğru :D

Maksimum 5tl lik bir şey. Ben bunu nereden bulabilirim yardımı olabilecek misiniz? SSD geldi fakat bekliyor.

Ben olsam kızaklara falan koyardım SSD'yi. Hareket eden parçası olmadığı için sabitlenmesine gerek kalmıyor. Hatta çift taraflı bantla kasanın herhangi bir yerine de yapıştırabilirsiniz.

En azından sorununuzu çözene kadar bunlardan birini yapabilirsiniz. Yatmasına gerek yok.

Pişmanlık değildir aslında şu anda boş kasa hali 1400 Tl.

Kızaklar büyük ama. HDD için uygun.
Ben olsam kızaklara falan koyardım SSD'yi. Hareket eden parçası olmadığı için sabitlenmesine gerek kalmıyor. Hatta çift taraflı bantla kasanın herhangi bir yerine de yapıştırabilirsiniz.

En azından sorununuzu çözene kadar bunlardan birini yapabilirsiniz. Yatmasına gerek yok.

Bir çözdüm bulacağım geçici olarak.

Bu contaları nerede bulabilirim.

Pişmanlık değildir aslında şu anda boş kasa hali 1400 Tl.

Kızaklar büyük ama. HDD için uygun.

Bir çözdüm bulacağım geçici olarak.

Bu contaları nerede bulabilirim.
Pismanlik hocam telefonda 59 dk bekletip 1 saat yüzüme kapatıyorlar kargo gec geliyor bes kurus fazla olsun kafam rahat olsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı