İtopya ürünü kargoya vermedi

Bir gün Hepsiburada'dan monitör de alın hocam. Sorunlu çıkarsa, ancak mahkeme veya hakem heyeti çözer durumu maalesef. Son zamanlarda hiç olmadığı kadar sorun çıkardılar bize. Örneğin arkadaş monitör aldı, monitörün kendi hoparlörü vardı çalışmadı. HB diyor ki; servise göndereceksiniz 20 gün servis raporu bekleyeceksiniz, servis değişim onayı verirse size geri geldiğinde tekrar o raporla bize göndereceksiniz. Yani en az 1 ayda çözeriz. Servisi aradık, servis diyor ki Hepsiburada sizi yanlış bilgilendirmiş, öyle bir uygulama yok, sorunluysa onların alması gerek. İki tarafta topu birbirine attı mı? Buyur buradan yak. Yani demem o ki ilgili kanunlar değişmedikçe Türkiye'de alışveriş yapmak, tam bir piyango. Ben şuana kadar QP Bilişim, Sinerji ve Inventus'ta sorun yaşamadım sadece. Bana sıfır diye outlet ürün gönderen Teknobiyotik başta olmak üzere birçok firmada sorun çıkabiliyor. N11'de güvenilir, en azından sorun çıkarsa bir nebze daha kolay çözülüyor.

Firmalar şunu anlamıyor, sen müşteriyi kazıklarsın, mağdur edersin belki 3-5 kuruş zarar etmekten veya uğraşmaktan kurtulursun ama bu olaylar kartopu gibi büyür bir gün çığ olur seni batırır geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…