İtopya gerek paketleme anlamında gerekse iade anlamında gerçekten en güvenli sitelerden birisidir. N11'deki her satıcıya kefil olunmaz illa birileri bir sorunlar yaşamıştır ama ben itopyada da n11'de de sorun yaşamadım. İtopya kesinlikle iyidir..
İtopya gerek paketleme anlamında gerekse iade anlamında gerçekten en güvenli sitelerden birisidir. N11'deki her satıcıya kefil olunmaz illa birileri bir sorunlar yaşamıştır ama ben İtopya'da da N11'de de sorun yaşamadım. İtopya kesinlikle iyidir.
Bben klavye mouse kulaklık hepsini n11'den aldım nedense bana daha güvenli geliyor para anında satıcının hesabına geçmiyor. Bugüne kadar da bir sorun yaşamadım hiç
Aynı fare bende var dostum İtopya'dan aldım sorunsuz kullanıyorum ama biraz ufak yani tek sorunu bu güzel bir fare fakat ele tam oturmuyor diyebilirim oyun için tavsiye etmem ama İtopya'dan aldım sorun yok.
Aynı fare bende var dostum İtopya'dan aldım sorunsuz kullanıyorum ama biraz ufak yani tek sorunu bu güzel bir fare fakat ele tam oturmuyor diyebilirim oyun için tavsiye etmem ama İtopya'dan aldım sorun yok.
Aşırı büyük bir elim yok sanırım ama haklı olabilirsiniz ama ortalama bir fare birkaç milim küçük diyebilirim onun dışında fare gayet kullanışlı tavsiye ederim.
Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını. Sadece paketini özenli güzel bir şekilde açmaya, parçalarını eksiksiz şekilde kutuya koymaya dikkat edersen bir sorunla karşılaştığın zaman 15 gün içerisinde iade hakkını kullanabilirsin.