Konuya güncelleme yapıyorum.
İtopya, Yurtiçi Kargo aracılığı ile doğru kasayı adresime ulaştırdı ancak büyük bir ihmalkarlık yaptılar. Kasanın kolisi parçalanmış ve kasada darbe ve gözle görülür eğilme var. Kasayı sabit tutamak için kullanılan orijinal köpükler bile kırılmış. Yurtiçi Kargo teslimat elemanı üstüne pişkinlik yapıp, tutanak tutma tenezzülünde bile bulunmadı, hatta kolinin parçalandığını görmemem için, sağlam görünen tarafına koliyi çevirip teslim etmeye çalıştı. Şikayet ettiğimde de verdiği cevap "abi ben 2 günlük elemanım bilmiyorum" şeklinde oldu. İlk iş Yurtiçi Kargo'yu arayıp şikayette bulundum. Geri gönderim için kod gönderelim dediler ancak hafta sonu olduğu için İtopya'ya da ulaşamadım.
Pazartesi günü İtopya'yı arayıp şikayette bulunacağım ve ücret iadesi talebinde bulunacağım. Reddederlerse eğer direkt mahkemeye vereceğim. Hem yanlış kasayı gönderip satın almış olduğum kasayı kaybediyorlar sonra da hasarlı kasa gönderiyorlar. Her şirkette kusurlar olur tamam peki ancak bu tamamen ihmalkarlık, acemilik ve de ilgisizlik. Bir tane kasa aldım, burnumdan getirdiler.