İtopya'da dev kampanya!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G512'nin bilek desteği yok sanırım. Benim için zorunluluk gibi bir şey bilek desteği. Bir de tüm set Razer olma yolunda ilerliyor. Düzgün bir mouse bulabilirsem hepsini Razer yapmayı düşünüyorum ekipmanlarımın. O yüzden sipariş geçtim. Bilgiler için teşekkür ederim.

Söylediğiniz şartlar altında en mantıklı tercihi yapmışsınız, hayırlı olsun.
Şahsen Apex 7 kulanıyorum, bilek desteği olmasına rağmen çekmecede duruyor, bence külfetten başka bir şey değil. Farklı insanlar, farklı tercihler işte...
Güle Güle kullanın yeni kalvyenizi

Hocam hangi gün bitecek? AMD Wraith Prism almayı düşünüyorum da. Bir de ben bu soğutucuyu alsam Vatan Bilgisayar'ın takma hizmeti var mı?

Teşekkür ederim. Bilek desteği olmadan oyun oynarken tuşlara düzgün basamıyorum. Alışkanlık.

mld M300 1TB NVMe 2280 fiyatı iyiymiş sizce almaya değer mi anakartımda 2 M.2 SSD girişi var biri dolu ekran kartının üstünde boş bir yuva var oraya takabilirim​

Bende kullanıyorum hocam bilek desteği mıknatıssız olduğu için kullanışlılığı sıfır sürekli sağa sola kayıyor. Sanki son dakika akıllarına gelmiş de bilek desteği eklemişler gibi eğreti duruyor. Aydınlatma biraz sönük gibi onun dışında klavye kalite. Klavye klavye değil daktilo benim seviyorum ama ses sevmiyorsanız rahatsız eder. Fiyatına göre şu an epey iyi ben aylar önce 750 liraya falan almıştım bu fiyata kaçmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…