Elektronik İtopya'da i3 13100F & Intel ARC A750 Sistem 13.000 TL!

PSU yine canlı bomba.

Stok haliyle almayın yazdım zaten. BitFenix kasa yükseltmesiyle alınabilir. Aynı zamanda SSD de çöp, onu da Kioxia ile değiştirin yazdım 🙏

Sistemi satın aldım. Deneyimlerimi buraya paylaşırım. Paylaşım için teşekkürler.

Hayırlı olsun, dediğim yükseltmeleri yapmışsınızdır umarım. Yoksa Game Booster PSU pek güven veren bir ürün değil. Aynı zamanda MLD SSD de öyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz 🙏

Blade R5 5500 sistem mi bu mu?
Blade tercih ederdim.

Stok haliyle almayın yazdım zaten. BitFenix kasa yükseltmesiyle alınabilir. Aynı zamanda SSD de çöp, onu da Kioxia ile değiştirin yazdım 🙏

Hayırlı olsun, dediğim yükseltmeleri yapmışsınızdır umarım. Yoksa Game Booster PSU pek güven veren bir ürün değil. Aynı zamanda MLD SSD de öyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz 🙏

Blade tercih ederdim.
Evet dediğin yükseltmeleri yaptım. Blade 6600 sistem de 15 bin olmuş. Bu daha f/p geldi. Olan oldu artık :D

Blade 6600 sistem de 15 bin olmuş.
Hayır hocam, 14K hâlâ. R5 5600 eklenmiş hali 15K.

Aldığınız sistem de gayet iyi ama, hayırlı olsun tekrardan. 13100F işlemci olması daha iyi. Arc A750 de bazı oyunlarda geride kalsa da bazı oyunlarda da fark atabiliyor. Güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, dediğim yükseltmeleri yapmışsınızdır umarım. Yoksa Game booster PSU pek güven veren bir ürün değil. Aynı zamanda MLD SSD de öyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz 🙏

Blade tercih ederdim.

Hocam bende MLD SSD var. Markanın herhangi bir sıkıntısı mı var? Ben 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam bende MLD SSD var. Markanın herhangi bir sıkıntısı mı var? Ben 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Bir sıkıntı yaşamadıysanız kullanın hocam bir şey olmaz. Şu videoyu atayım direkt size:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende almayı düşünüyorum işlemciyi i5 12400 yapıp alacağım.
Seçeneklerde i5 12400 yok. 13400F var. Onu yaparsanız da sistemin F/P oranı tamamen bozuluyor. Öyle bir şey yapacaksanız bu sistemi kesinlikle almayın. 18-19 bin lira tutuyor neredeyse. O paraya daha iyi sistemler alınıyor. Sırf işlemci için öyle bir şey yapmayın bence.

Bir sıkıntı yaşamadıysanız kullanın hocam bir şey olmaz. Şu videoyu atayım direkt size:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçeneklerde i5 12400 yok. 13400F var. Onu yaparsanız da sistemin F/P oranı tamamen bozuluyor. Öyle bir şey yapacaksanız bu sistemi kesinlikle almayın. 18-19 bin lira tutuyor neredeyse. O paraya daha iyi sistemler alınıyor. Sırf işlemci için öyle bir şey yapmayın bence.

4 saat önce baktım vardı demek ki stok bitmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı