İtopya ulaşımı zor desteği yerlerde olan bir firma bu arada, tabii sen bilirsin. Tecrübelerle konuşuyorum bu arada. 3 sene önce bilgisayar topladım. Bunların yeri yokuş bir yerde caddede. Hemen 3 4 sokak arkada inventus vardı. Kafamı duvara vuruyorum keşke Inventus'tan alsaydım diye...
İnan değmez, koy biraz fazlasını güzel bir yerden al. Bir şey falan olur beklersin 20 dakika telefonda.Biliyorum ama CH321 alacağım hazır indirimdeyken.
İnan değmez, koy biraz fazlasını güzel bir yerden al. Bir şey falan olur beklersin 20 dakika telefonda.
Onu sen araştıracaksın.Başka bir yerde satılsa oradan alacağım link atabilir misiniz?
Onu sen araştıracaksın.![]()
Ben sadece İtopya'da yaşanan problemler ve kendi yaşadığım problemleri iletmek istedim. Gerçi çevre birimi alıyorsun OEM ürünü değil şansına problem olmaz belki...Araştırdım yalnız boss bilişimde vardı(orası daha kötü) siz böyle konuşunca bildiğiniz bir site vardır diye düşündün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.