İtopya'da satılan 6650 XT'li sistemdeki PSU değiştirilmeli mi?

Bütçe
14000
Fiyat güzel. PSU da zaten sertifikalı. Aldıktan sonra değiştirebilirsiniz. Kasayı Rampage yapın. Onun PSU hem daha yüksek W değerine sahip hem de bir tık daha iyi.

Fiyat güzel. PSU da zaten sertifikalı. Aldıktan sonra değiştirebilirsiniz. Kasayı Rampage yapın. Onun PSU hem daha yüksek W değerine sahip hem de bir tık daha iyi.

Hocam Rampage, Frisby, Game booster gibi markaların PSU'ları alınmaz kalitesizdir. Sertifikalı olmaları onları iyi yapmaz.

Hocam Rampage, Frisby, Game booster gibi markaların PSU'ları alınmaz kalitesizdir. Sertifikalı olmaları onları iyi yapmaz.

Hocam eline para geçince değiştirir. Fırsat bulmuşken alması mantıklı. Birkaç ay kullanır ve bütçesine göre değiştirir ileride. Yoksa ben de biliyorum sağlıklı değil uzun kullanımda

Evet değiştirmeniz gerekiyor. Game Booster gibi markaların PSU'ları pek güvenilir olmuyor.
Onun altında vento ve thermaltake marka kasalar var değiştireyim mi sizce

Hocam eline para geçince değiştirir. Fırsat bulmuşken alması mantıklı. Birkaç ay kullanır ve bütçesine göre değiştirir ileride. Yoksa ben de biliyorum sağlıklı değil uzun kullanımda
Şimdiden alayım ne alacaksam parça değiştirmek ile uğraşmak istemiyorum hocam

Onun altında Vento ve Thermaltake marka kasalar var değiştireyim mi sizce

Zaten alacağın sistem 2 sene komple garantili. PSU'dan dolayı zarar görmez sistemin kolay kolay. Eğer görürse de zaten garantisi var. Bence bu şekil alıp ileride akılına yatan bir PSU alman daha mantıklı olur. Onların dayattığı ürünü alma derim.

Hocam en iyisi Game Booster kasayı alın. PSU'yu da en kısa zamanda FSP, High Power gibi bir PSU ile değiştirin.
Tamamdır teşekkürler

Haklısınız tekrar psu alacağım zaman yine konu açarım ama dayatma kısmını açar mısınız

Tamamdır teşekkürler.

Haklısınız tekrar PSU alacağım zaman yine konu açarım ama dayatma kısmını açar mısınız?

Ellerinde kalan kasa veya PSU'yu koyuyorlar oraya hazır sistemlerde. Neden bir Zalman veya Corsair yok? Veya başka marka. Sen bu şekil al sistemi. En kısa zamanda da konu açarak bir PSU önerisi al. Çıkan PSU'yu ikinci el sitelerinde satabilirsin bu arada. Eski sistemler için ilaç olur o PSU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…