İtopya'da satılan 6650 XT'li sistemdeki PSU değiştirilmeli mi?

Bütçe
14000
Ellerinde kalan kasa veya PSU'yu koyuyorlar oraya hazır sistemlerde. Neden bir Zalman veya Corsair yok? Veya başka marka. Sen bu şekil al sistemi. En kısa zamanda da konu açarak bir PSU önerisi al. Çıkan PSU'yu ikinci el sitelerinde satabilirsin bu arada. Eski sistemler için ilaç olur o PSU :)
Hocam altta thermaltake marka kasa var herkes güzel marka yazmış onunla değiştirsem böyle şeylerle uğraşmama gerek kalır mı hala böyle al sat işlerine çok yabancıyım

Hocam altta Thermaltake marka kasa var herkes güzel marka yazmış onunla değiştirsem böyle şeylerle uğraşmama gerek kalır mı hala böyle al sat işlerine çok yabancıyım.

Eğer bütçen varsa olabilir. Ama bütçen yoksa kendini zorlama al geç. Paran olduğunda PSU alırsın. Karar senin. Ama bana sorarsan fazladan bütçen varsa işlemciyi 5600 yap. Daha fazlası varsa hem işlemciyi hem de kasayı yükselt.

Eğer bütçen varsa olabilir. Ama bütçen yoksa kendini zorlama al geç. Paran olduğunda PSU alırsın. Karar senin. Ama bana sorarsan fazladan bütçen varsa işlemciyi 5600 yap. Daha fazlası varsa hem işlemciyi hem de kasayı yükselt.
Kasayı yükseltmeye karar verdim çok yardımcı oldunuz teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı