İtopya'da satılan ASUS Dual RTX 2060'lar arasındaki fark nedir?

Bende onu diyorum zaten yapsa bile rahatsız edecek kadar yapmaz arkadaş 3060 almalı. Lakin 3060 üstünü kurtarmaz R5 3600.

6600 XT'ye ladar yolu var diyebiliriz. Biraz OC olması lazım ama.

İşlemcim Ryzen 5 3600 3060 3600'e gazla gelir diye düşündüm.
Gelmiyor fakat hadi geldi diyelim. İşlemciye bir zararı mı var? Neden 2-3 yıllık bir kartı alıyorsun? Fazladan 6GB VRAM, fazladan kas gücü, daha iyi RT performansı vs. derken 3060 almamak için bir sebep yok zaten 2060 yerine.

%5 darboğazı hissetmeniz için hakikaten yapay zekâ olmanız gerek. 2060 alınacak bir kart olmaktan çıktı, 3060 alıp geçin o paraya, bu aralar fiyatlar durmadan iniyor zaten.

Tamamdır sağ olun tavsiyeleriniz için aynı paraya 3060 buldum ama stok fan kullanıyorum işlemci ısınması açısından sıkıntıya girer mi? Ve 650W Supply yeter değil mi 3060 ve 3600 ikilisine.

Ve ayrıca 3060'ın bu modelini buldum bir sorunu var mıdır bu modelin?

hocam zotac ekran kartlarının internette fanlarının dönmediğiyle alakalı videolar bulabilirsiniz biraz sıkıntılı bir marka zotac Galax GeForce RTX3060 1-Click OC LHR 12GB 192Bit GDDR6 RTX 3060 Ekran Kartı (36NOL7MD1VOC) - Ekran Kartı - Karne Kampanyası | Teknobiyotik galax yurt dışında tutulan bir markadır ülkemizdede daha yeni yeni ön plana çıkan bir marka kendisi galax 3060 almanızı öneririm

Fanları %90 ihtimalle gereken sıcaklığa ulaşmadığı için çalışmıyordur.

Dostum Zotac ekran kartları önerilmiyor ZOTAC Neden Önerilmiyor? malzeme kalitesi iyi değil diyor forumdaki çoğu kişi ayrıca Hynix bellek kullanıyor çoğu ekran kartı üreticisi Samsung bellekler kullanırken.

Genel olarak ASUS ürün tercih ederim Zotac en son alacaklarımdan fakat.
Çoğu Samsung'mu? En çok Micron bellek kullanılıyor eskiden çok Samsung kullanılıyordu.
Kaç tane yeni kartta Samsung bellek gördün?

Genel olarak ASUS ürün tercih ederim Zotac en son alacaklarımdan fakat.
Çoğu Samsung'mu? En çok Micron bellek kullanılıyor eskiden çok Samsung kullanılıyordu.
Kaç tane yeni kartta Samsung bellek gördün?

Dostum EVGA MSI ASUS gibi bilindik firmalar Samsung bellekler kullanıyor diye biliyorum. Dediğim gibi arkadaşın Zotac marka RTX 3060 alması onun adına iyi olmaz forumda birçok kişi Zotac markalı ekran kartlarını önermiyor Ali Güngör Recep Baltaş gibi bilgili kişilerde Zotac marka ekran kartlarını önermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…