Switch seçeneği var dikkat edin Corsair opx seçerseniz optik Switch modeli geliyor yani var evet.
Hocam şimdi fark ettim normalde her yerde Cherry MX olanı satılıyormuş.
Switch seçeneği var dikkat edin Corsair opx seçerseniz optik Switch modeli geliyor yani var evet.
numpad tuşları yok hocam bunda![]()
SteelSeries Apex Pro TKL RGB İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex Pro TKL RGB İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro TKL RGB İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha ben olsam custom klavye alırdım. Bunlara para verilmez.
Numpad önemli mi? Artık pek alınmıyor da büyük klavye.numpad tuşları yok hocam bunda
Hocam şimdi sizce hangisini almalıyım ve sizin klavye markanız nedir.Switch seçeneği var dikkat edin Corsair opx seçerseniz optik Switch modeli geliyor yani var evet.
Hocam bu arada corsair opx cherry mx modellerinden 10 dolar daha fazla yeni farkettim.Yerinde olsam Corsair'in o bütçede iki klavyesini de almam. Ucuza steelseries kapat. Gayet güzel klavye. İlle de alacaksan ikisi elbette ki aynı klavye değil. Optik olanları çok daha hızlı basım hızına sahip. Yanılmıyorsam kırmızı switch olan klavyelerden de sessiz.
Hocam bu arada Corsair opx Cherry MX modellerinden 10 dolar daha fazla yeni fark ettim.
![]()
K70 PRO RGB Optical-Mechanical Gaming Keyboard with PBT DOUBLE SHOT PRO Keycaps
<ul><li>Durable aluminum frame with per-key RGB lighting</li><li>Precision at your fingertips with Corsair OPX switches</li><li>Performance you can feel</li><li>Upgrade your keyboard game with double-shot keycaps</li><li>Tournament switch for distraction-www.corsair.com
@Adonis31 @Claiser @293735
Corsair opx'in 150 milyon tuş basma ömrü var iken cherry mx'in 100 milyon tuş basma ömrü var birde corsair opx daha dayanıklı deniliyor artı olarak 10 dolar daha pahalı sitelerinde ondan dolayı itopyada 680 TL indirim var iken corsair opx almak daha mantıklı geliyor. Bu özellikler ile hala cherry mx diyorsanız nedenini yazabilirsiniz.Hocam Corsair'in optik Switch'ini almaktansa Cherry MX gibi markalı bir Switch almayı tercih ederim. Attığım klavyelerde de Cherry MX var bu sizin attığınız klavyelerin de Cherry MX versiyonu var. Tercih sizin 3 kat fazla para vermek yerine Summoner da alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.