pelested
Decapat

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

İtopya sahte ürün satmaz. Bence alınır mı dersen ben almazdım. Bence okadar da iyi bir mousepad değil.Bu mousepadi almayı düşünüyorum arkadaşlar almadan önce orijinal midir diye sormak istedim. Farem Logitech Superlight 2 acaba güzel bir uyum yakalayabilir miyim?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Fiyatını hak etmiyor ama evet orijinal.
İtopya sahte ürün satmaz. Bence alınır mı? Dersen ben almazdım. Bence o kadar da iyi bir mouse pad değil.
90X40 değil ama Spirit of Aim mouspad var Wraith'de onun pro modeli bununla aynı fiyat onu alırdım.Sizin önerileriniz nelerdir? Hocam?
Sizin önerileriniz nelerdir? Hocam?
Buda iyi![]()
ENDGAME GEAR MPC890 - Gaming Mouse Pad - Cordura - Stealth Edition - S
Ürün Bilgisi Endgame Gear MPC890 Cordura Gaming Mauspad MPC890 ile Endgame Gear, talepkar oyuncular ve eSpor turnuvalarında kullanım için geliştirilmiş yüksek kaliteli bir oyuncu mouse pad'i sunar. CORDURA'dan yapılmış siyah yüzeyi özellikle dayanıklıdır ve mükemmel kayma özellikleri sunar...shop.connectgame.com.tr
Dokusu çok çabuk eskiyor ve öyle çok da kaliteli değil.Razer Gigantus'u neden önermiyorsunuz hocam fiyatı dışında?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.