İtopya'da satılan V.O.K birthday PC alınır mı?

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar herkese merhaba, öncelike bu konuda çok bilgim olmadığı için bu konuyu açıyorum. İtopya'da bu bu sistemi gördüm almak istiyorum teknik bigisi iyi olan hocalarıma sormak istiyorum bu sistem iyi midir? Bütçem kısıtlı olduğu için bu sistemi alıyorum herhangi bir darboğaz durumu olur mu? Bu sistem bana tahmini kaç yıl kadar gider? Son olarak parçalar iyi midir bir bozulma durumu olur mu?

Alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçenizde oynama yapabiliyorsanız işlemciyi i5 12400F'e çekmenizi öneririm. MLD SSD'de yorum cok göremedim. Onun dışında diğer bileşenler güvenilir. Belki Ryzen 5 5600'lü sistemlere de bakabilirsiniz.

Bütçenizde oynama yapabiliyorsanız işlemciyi i5 12400F'e çekmenizi öneririm. MLD SSD'de yorum cok göremedim. Onun dışında diğer bileşenler güvenilir. Belki Ryzen 5 5600'lü sistemlere de bakabilirsiniz.

Hocam peki 12100F de kalsa işlemci herhangi bir sorun olur mu darboğaz vb.

Belki bir tık ama 3060 Ti'ın karşılığı odur. YouTube'dan parçaları yazıp oyun testlerine bakabilirsiniz 12100F de kullanılıyor bunun gibi çoğu sistemde.

Peki hocam çok teşekkür ederim alabilirsem 12400F alacağım yoksa 12100F ile biraz devam edip sonra onu da alabilirim tekrardan teşekkür ediyorum size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı