İtopya'daki hazır sistem ne kadar güvenli

hocam ben cumayı bekliyorum ryzen 5 3600 incehesapda daha önce 999 tl den satılmış çünkü yakalayabilirsem cuma akşamı işlemciyi alıcam

Ya bu sorunlar her firma da oluyor. İncehesap'ta veya Sinerji'de de yaşamayan yoktur tabii ki. Arada böyle sorunlar olur. Siz bilirsiniz. AMD konusuna gelirsek, emin olun ben 2 sene önce GTX 1050Ti aldım. Yaklaşık 1400 TL'ye aldım. Ben alırken Rx 500 serisi daha yoktu sanırım. 570 falan yani. Nvidia kullanıyorum. Dedikleri kadar bir âhım şâhımlığı yok. Şu an 1100 TL'ye satılan RX570 bile %30-35 daha fazla performans veriyor. Bunlar tamamen örnek. Yakında AMD'ye geçeceğim. Hedefim o zaten.

Ya bu sorunlar her firma da oluyor. İncehesap'ta veya Sinerji'de de yaşamayan yoktur tabii ki.

Bu konuda kesinlikle haklısınız .Herkes hata yapar fakat sorun hatadan sonra başlıyor.İnsanlar sıkıntılı bi ürünü değişim için 1 ayını veriyor. Benim korkumda destek ekibin kötü olması. Ama hala itopyadan söyleme fikri aklımdan çıkmıyor çünkü teker teker toplamaktan daha kısa sürecek ve daha hesaplı olacak.

AMD konusuna gelirsek

Evet daha performanslı kartlar fakat forumlarda gerçekten sorunları hakkında çok yorum aldım. O yüzden o toplara pek giresim yok. Yorumlarınız için teşekkür ederim

ryzen 5 3600 incehesapda daha önce 999 tl den satılmış

Cuma günü düşmezse eğer direkt itopyadan hazır sistemi alacağım xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…