Edebilirsin.İtopya'dan aldığım sistem kargoya verilmedi ama sipariş hazırlanıyor kısmında şimdi iptal talebi gönderirsem kabul ederler mi?
Edilir.
Ürün kargoya verildikten sonra bile iptal edebilirsin sıkıntı değil.Ama sipariş hazırlanıyor kısmındaydı, hazırlanmaya başladıktan sonra iptal edebilirim ama yine de umarım?
Ürün kargoya verildikten sonra bile iptal edebilirsin sıkıntı değil.
Onu sitenin müşteri hizmetlerini arayıp konuşman lazım yapabiliyorlarsa yardımcı olurlar. Ben olsam itopya'yı tercih etmezdim son zamanlarda pek iyi anılmıyorlar.İptal edebiliyorum da talep sistemindeler talep kabul etmeleri lazım, ayrıca belki bilgilisinizdir alacağım sistemde kasayı yanlış almışım kasayı değiştirip fiyat farkını ödeyebiliyor muyuz?
Onu sitenin müşteri hizmetlerini arayıp konuşman lazım yapabiliyorlarsa yardımcı olurlar. Ben olsam İtopya'yı tercih etmezdim son zamanlarda pek iyi anılmıyorlar.
Sipariş hazırlandıktan sonraki aşama kargoya verilmesi olması lazım şu an iptal edeceksen tam sırası o halde.Şimdi sitelerine baktımda şöyle bir madde var.
- Siparişiniz onaylandıktan sonra "siparişiniz hazırlanıyor" aşamasına kadar siparişinizi iptal edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.