İtopya'daki R5 5600 ve RX 7600 sistem nasıldır?

PHOENIX-7600 V2 / INTEL Core i5 12400F / ASUS Radeon RX 7600 DUAL V2 OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM merhaba 25k civarında hazır sistem bakarken bu sistemi gördüm ve fiyatı ucuz geldi acaba alınır mı? Yoksa alınmaz mı? 1080p orta yüksek grafiklerde hikayeli oyunlar oynamak istiyorum, Witcher 3, RDR 2 tarzındaki oyunları alınır mı? Bilemiyorum.

Başlık yanlış olmuş düzeltemedim i5 12400F.

Alınır hocam 2.el e bence bulaşmayın riskli. Fakat aldıktan bir süre sonra ekran kartını yenilemenizi öneririm 12-16 GB VRAM'li bir ekran kartına yükseltmenizi tavsiye ederim.

Ekran kartı olarak 7600 yerine B580 alınabilir. Fakat son dönemde ben sizin attığınız RAM'i önermiyorum stabilize sorunları yaşayanlar var.

Maksimum kaç verebilirsiniz?

Monitor dahil 28k monitöre 4-5 arası gitse 24K ve bir tık üstü.

RAM'in sorununu az çok biliyorum. Fakat diğer RAM'lere gözüm kararıyor.

G.Skill 16 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM İtopya sepeti paylaşmadığı için böyle atamadım muhtemleln RAM olarak 2 tane bundan ve kule tipi soğutucu alıyorum sistem beni 2-3 yıl götürsün sonrasına bakarım.

Son düzenleme:
Monitor dahil 28k monitöre 4-5 arası gitse 24K ve bir tık üstü.

GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 Single Kit Ram itopya sepeti paylaşmadığı için böyle atamadım muhtemleln ram olarak 2 tane bundan ve kule tipi soğutucu alıyorum sistem beni 2-3 yıl götürsün sonrası
Hocam ddr4 sistem almayın. Azıcık sabredin ddr5 sistem düşürmeye çalışın bütçeniz için birşey diyemeyeceğim ama bir tık artırmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı