xkraltryançar
Hectopat
Herkese merhaba, ben peşin fiyatına sistem arıyordum ve İtopya 5 taksit yapıyor. 30 bin TL bütçem var. Oyun için sistem öneriri misiniz? İtopya'dan oyun için.
Herkese merhaba, ben peşin fiyatına sistem arıyordum ve İtopya 5 taksit yapıyor. 30 bin TL bütçem var. Oyun için sistem öneriri misiniz? İtopya'dan oyun için.
Bende bakıyorum, DDR5 bir sistem acaba yakında bir kampanyalı sistem olur mu?
Ben ilk başta bu sistemi düşünüyordum.Bende bakıyorum hocam güzel bir sistem bulursanız önerirmisniz.
Dostum bu sistemleri takip et belki fiyatı düşerse 30k civarına alırsınHerkese merhaba, ben peşin fiyatına sistem arıyordum ve İtopya 5 taksit yapıyor. 30 bin TL bütçem var. Oyun için sistem öneriri misiniz? İtopya'dan oyun için.
Peşin fiyatına 5 taksit olması çok iyi. Diğer sitelerde aynı sistemi 3 4 k daha ucuza alma imkanım olursa onuda değerlendirebilirim. Geneli ya tek çekim yada maks 3 oluyor.Başka mağazalardan alma şansınız var mı yoksa sadece İtopya üzerinde mi satın almak istiyorsunuz?
Yani aklımda bir sistem var ama bütçenizi 2k dolaylarında aşıyor. Yine de bakmanızı öneririm:Peşin fiyatına 5 taksit olması çok iyi. Diğer sitelerde aynı sistemi 3 4 k daha ucuza alma imkanım olursa onuda değerlendirebilirim. Geneli ya tek çekim yada maks 3 oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.