İtopya'dan 37 bin TL'ye sistem önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RTX5060.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
9060XT.

Aradakı FPS farkına bakarsan anlarsın Valorant'ta 150 FPS farkı var.

Hocam fark ettiyseniz 5060 ekran kartını tüm oyunlarda Valorant dahil %90-95 arası kullanırken 9060 %60 kullanıyor.

9060XT alınmaz kanka sıstemden anlamıyorum ama.
Buna o kadar çok güldüm ki :D Dümdüz bir testte gördüğünüz CS testinden alınmaz ya bu kararına varmışsınız. Birincisi sizin attığınız sistemde dümdüz 5060 8gb var. İkincisi 9060XT 16GB versiyondan bahsediyorum 8gb değil. 5060Ti 16GB dengi bir kart kendisi.
RTX5060
9060XT

ARADAKI FPS FARKINA BAKARSAN ANLARSIN VALODA 150 FPS FARKI VAR

Burada Low ayarlardan bahsediyoruz ekran kartı değil işlemci daha ön planda Valorant L3 önbellekten nasibini alan bir oyun. Ne kadar yüksek önbellek o kadar çok FPS demektir. 7500F yerine 7800X3D kullan bakayım ne oluyor FPS değerin. LOW ayarlarda ekran kartı değil işlemciye bakacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı