İtopya'dan 4060 sistem alınır mı?

Ekstra bir soğutucuyla birlikte 39k gibi bir fiyata çıkıyor. Bütçenin nereden baksanız %15 üzerinde. SSD falan daha iyi seçilmiş ama yine A620 var, yine tek kanal RAM var.

Hocam benim 36k bütçeye bütün sistemi dizmem lazım monitör mouse klavye vb.
O zaman şu ikiliyi alın. DDR5'ten gitmiş olun.

Kalan bütçeyle rahat rahat monitör, klavye, mouse falan edinirsiniz.

Ekstra bir soğutucuyla birlikte 39k gibi bir fiyata çıkıyor. Bütçenin nereden baksanız %15 üzerinde. SSD falan daha iyi seçilmiş ama yine A620 var, yine tek kanal RAM var.
Hocam a620 bu bütçelerde kaçınılmaz bir şey, ona zaten laf etmem bu bütçelerde. Tek kanal ram de sonradan yükseltilmek üzere bıraktım. Bütçe olarak ben topladığımda 33 bin civarında çıktı fiyat ben mi yanlış topladım fiyatı acaba?

Kasa + Psu: 3.600 tl

Anakart: 3.050 tl

İşlemci: 5.800 tl

Ssd: 2.300 tl

Ram: 1.800 tl

Ekran kartı: 16.600 tl

Toplam 33.150 lira.

Bütçe 36 bin ise bu sistem daha mantıklı, soğutucu olarak da x123 duo felan alın fiyatı bu soğutucu ya oranla daha düşük kalan para ile düzgün bir termal macun alırsınız.

Hocam ben pek bilmiyorumda monitörde önerir misiniz?

Hocam a620 bu bütçelerde kaçınılmaz bir şey, ona zaten laf etmem bu bütçelerde. Tek kanal ram de sonradan yükseltilmek üzere bıraktım. Bütçe olarak ben topladığımda 33 bin civarında çıktı fiyat ben mi yanlış topladım fiyatı acaba?

Kasa + Psu: 3.600 tl

Anakart: 3.050 tl

İşlemci: 5.800 tl

Ssd: 2.300 tl

Ram: 1.800 tl

Ekran kartı: 16.600 tl

Toplam 33.150 lira.

Bütçe 36 bin ise bu sistem daha mantıklı, soğutucu olarak da x123 duo felan alın fiyatı bu soğutucu ya oranla daha düşük kalan para ile düzgün bir termal macun alırsınız.
Benim bir hatam olmuş. Çok pardon.

Hocam ben pek bilmiyorumda monitörde önerir misiniz?
Piyasada fazla ürün yok zaten. Bütçeniz dahilinde aşağıdaki ürünü alabilirsiniz.

Linkteki sistemi mevcut fiyatıyla hala tavsiye eder misiniz? Almayı düşünüyorum rami 2x16 falan yapıp.

Ne gibi? Güç kaynağıyla ilgili olumsuz bir kaç şey okudum ben ama tam da bilmiyorum
Anakart ve SSD giriş seviyesi. PSU bu tür sistemler için yeterlidir. Ama bu gibi konularda olumsuz şeyleri paylaşırsanız daha iyi görebilirim. Nerede okudunuz? Bağlantılar nerede?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı