İtopya'dan aldığım bilgisayar ne zaman kargoya verilir?

YunusLatifTuna

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060Ti 16 GB / Ryzen 7 5700x / 16 GB 3000 MHz DDR4 / MSİ MAG B550 Tomahawk / Aorus Waterforce 240mm / 550w 80+ Bronze Corsair / Corsair Carbide Spec-05
Merhabalar arkadaşlar, İtopya'dan Cherry-supreme 20-25.04.2020 tarihlerinde (tam hatırlamıyorum ancak o aralarda olduğundan eminim.) kasa aldım. 7 iş günü içerisinde kargoya verilecektir yazıyordu ürünün üzerinde. Daha haftaya çarşamba gününe kadar verilebilir ancak içimde bir şüphe var, çünkü internette İtopya'nın kargo hizmetinden ve müşteri hizmetlerinden çok fazla şikayet gördüm.

Lütfen tecrübe eden arkadaşlar konunun altına artıları ve eksileri yazabilir mi? 🙏

Hocam İtopya hakkında çok fazla şikayet var. 1-2 hafta içerisinde kargoya verirlerse dua edin bence. Kargo şirketleri de sizi evde bulamaz muhtemelen ama kargonuzu kaybetmedikleri taktirde çok sorun değil, gider şubeden alırsınız en fazla.

En son Gold'un battığını bilmeden bir işlemci sipariş etmiştim de, adamların battığını öğrendikten sonra yaşadığım hisler anlatılamaz... Allahtan 1-2 güne gelmişti yine de.

Hocam İtopya hakkında çok fazla şikayet var. 1-2 hafta içerisinde kargoya verirlerse dua edin bence. Kargo şirketleri de sizi evde bulamaz muhtemelen ama kargonuzu kaybetmedikleri taktirde çok sorun değil, gider şubeden alırsınız en fazla.

En son Gold'un battığını bilmeden bir işlemci sipariş etmiştim de, adamların battığını öğrendikten sonra yaşadığım hisler anlatılamaz... Allahtan 1-2 güne gelmişti yine de.
Monitör, Klavye, Kulaklık siparişlerim geldi. Koltuk, Mouse ve Mousepad siparişlerim de gelecektir diye umut ediyorum çünkü bu gelen kuryeler gelmeden önce aramıştı evde misiniz diye. Sanmıyorum yani evde bulamayacaklarını.
Bu ara kargolar çok yavaşladı, malum corona yüzünden her şey değişti. Ben 15 gündür işlemci bekliyorum. Umarım sizinki bu kadar sürmez.

Teşekkür ederim, umarım olabildiğince erken ve sağlam gelir.

Monitör, Klavye, Kulaklık siparişlerim geldi. Koltuk, Mouse ve Mousepad siparişlerim de gelecektir diye umut ediyorum çünkü bu gelen kuryeler gelmeden önce aramıştı evde misiniz diye. Sanmıyorum yani evde bulamayacaklarını.

Hocam herkes evde zaten. Ama kargo şirketleri kapasitelerinin 2-3 kat üstü iş yaptıkları için çökmüş durumdalar. Benim buradaki kargo şubeleri gece saatlerine kadar mesai yapıyorlar, kapılarında kuyruklar var. Benim bölgeyle ilgili de olabilir tabii, siz yine şanslıymışsınız.

Hocam herkes evde zaten. Ama kargo şirketleri kapasitelerinin 2-3 kat üstü iş yaptıkları için çökmüş durumdalar. Benim buradaki kargo şubeleri gece saatlerine kadar mesai yapıyorlar, kapılarında kuyruklar var. Benim bölgeyle ilgili de olabilir tabii, siz yine şanslıymışsınız.
Burası pek yoğun değil, köy diye geçiyor (ancak köy değil) ondan dolayı olabilir.

Aynı sistemi 17/04'te sipariş verdim. 27/04'te kargoya verdiler. 28/04'te elime ulaştı. 4 günlük sokağa çıkma yasağı bu tarihler arasında olduğundan 5. iş gününde kargoya vermiş oldular. Kargo şirketi ürünü ertesi gün teslim etti ama dağıtım hızı şubeden şubeye değişiyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı