İtopya'dan alınacak KC3000 orjinal midir?

cancka

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16
Meslek
Müzisyen
Selamlar,

Buradan SSD alacağım, kingston'un çok fazla replikası olduğu için biraz tereddüt ettim buradaki orjinal midir ve bu fiyata alınabilecek uzun ömürlü ve iyi diyebileceğimiz SSD KC3000 mi yoksa daha mantıklı alternatifleri var mı yardımcı olursanız çok sevinirim?

Kingston SSD'ler için sorgulatma durumu varmış orjinal mi değil mi diye, zaten oradan anlayabiliriz değil mi orjinal olduğunu? Onunda replikasını yapacak halleri yok yani?

Selam,

Buradan SSD alacağım, Kingston'un çok fazla replikası olduğu için biraz tereddüt ettim buradaki orijinal midir ve bu fiyata alınabilecek uzun ömürlü ve iyi diyebileceğimiz SSD KC3000 mi yoksa daha mantıklı alternatifleri var mı yardımcı olursanız çok sevinirim?

Kingston SSD'ler için sorgulatma durumu varmış orijinal mi değil mi diye, zaten oradan anlayabiliriz değil mi orijinal olduğunu? Onunda replikasını yapacak halleri yok yani?

İtopya gibi bir yer sahte ürün satmaz diye düşünüyorum.

Özellikle amazon tavsiye etmenizin bir sebebi var mı, bilmediğim için soruyorum?

Bu arada SSD ile ilgili yorum yapılmamış hiç, bu fiyata en iyi ürün bu mudur arkadaşlar?

GÜNCELLEME:

Yorumları falan okudum amazonda, genel anlamda olumsuz yorum yok sayılır sipariş verdim hadi hayırlısı umarım bizi üzmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı