İtopya'dan Alınan DA-V4 Sistem BIOS Güncellenmiş Olarak mı Geliyor?

BurakKaplan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci

ANAKART:
MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI:
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı:

RAM:
XPG Lancer Blade Black 16GB 5600MHz CL46 DDR5 Ram (AX5U5600C4616G-SLABBK)

SSD:
MSI Spatium M450 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 3600MB – Yazma 2300MB M.2 SSD

KASA:
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Kasa
Meslek
Öğrenci
İtopya'dan V4 sistem aldım arkadaşlar. Bilgisayar yarın elimde de BIOS güncel mi geliyor yoksa flash hazırlayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan V4 sistem aldım arkadaşlar. Bilgisayar yarın elimde de BIOS güncel mi geliyor yoksa flash hazırlayayım mı?
Dostum bende v4 kullanıyorum ama bazı kronik sorunlardan ötürü büyük ihtimalle servise vericem.Lolu bile 144 sabit oynuyamıyorum. Tarayacı,spotify ve lol açıkken alt tab atınca kasmalar meydana geliyor ne yapacağim hiç bilmiyorum. Bilgisayar'la fazlada bilgim yok malasef. Bana yardımcı olurmusun ?

Dostum bende v4 kullanıyorum ama bazı kronik sorunlardan ötürü büyük ihtimalle servise vericem.Lolu bile 144 sabit oynuyamıyorum. Tarayacı,spotify ve lol açıkken alt tab atınca kasmalar meydana geliyor ne yapacağim hiç bilmiyorum. Bilgisayar'la fazlada bilgim yok malasef. Bana yardımcı olurmusun ?
O sistem LoL'ü ters yatırır düz... Sıcaklık değerlerin neler? 144 FPS LoL bile oynayamıyorsan virüs olabilir. Çünkü alt taba atınca kasma yapmaması lazım o sistemin.

Bunun bin farklı sebebi olabilir, ben de v4 kullanıyorum ama gayet iyi performans alıyorum. UFEI kurulumdan başlayıp birçok şeyi kontrol etmen gerekiyor, sorunun neyden kaynaklandığını anlaman için kullanımları, sıcaklığı, RAM frekanslarını vs. birçok şeyi kontrol etmen lazım. Sürücüleri güncellemekle başla en başta(Driver Booster tavsiye ederim) daha sonra Advanced System Care ile komple taratıp temizle bilgisayarı.

Bende de v4 var biosu yeni dün güncelledim güncel gelmesi imkansız
Ram mhzleri geldiği gibiyse yükselt 2133 mhzde geliyor pcde ilk başta bende de öyleydi 4 5 ayar yaptım şimdi canavar gibi sıfır kasma takılma

Bunun bin farklı sebebi olabilir, ben de v4 kullanıyorum ama gayet iyi performans alıyorum. UFEI kurulumdan başlayıp birçok şeyi kontrol etmen gerekiyor, sorunun neyden kaynaklandığını anlaman için kullanımları, sıcaklığı, RAM frekanslarını vs. birçok şeyi kontrol etmen lazım. Sürücüleri güncellemekle başla en başta(Driver Booster tavsiye ederim) daha sonra Advanced System Care ile komple taratıp temizle bilgisayarı.
Dostum sorun olan ben bunları nasıl yapacağım ? Driver Booster ve Advanced System Care herkes kötülüyor, bir işe yaramadığını söylüyorlar ?
O sistem LoL'ü ters yatırır düz... Sıcaklık değerlerin neler? 144 FPS LoL bile oynayamıyorsan virüs olabilir. Çünkü alt taba atınca kasma yapmaması lazım o sistemin.
Mesela dün Razer'ın arka planda olan uygulamalarını kapattım 40 fps arttı pcde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı