İtopya'dan alınan ekran kartı iade edilir mi?

YusufBeyT

Hectopat
İtopya'dan aldığım Intel Arc B580'i iade etmeyi düşünüyorum. Sadece 1 hafta geçti, içinden çıkan maketi yaptım. Sizce iade etmek istesem kabul edilir mi?

İtopya'dan aldığım Intel Arc B580'i iade etmeyi düşünüyorum. Sadece 1 hafta geçti, içinden çıkan maketi yaptım. Sizce iade etmek istesem kabul edilir mi?

Dene iade sebebinde büyük ihtimal driver ya da performans sıkıntılarıdır.

Perfomansının hoşuma gitmemesi ve VR desteği yok kartta.

Evet, driverlar çok rahatsız edici olmaya başladı. Oyunlarda değişik performanslar alıyorum.

Tahmin ettim Intel kartlara şans vermek için bir zaman gerekiyor umarım alırlar iade ne diyelim artık iyi şanşlar.

@Yusufbey007 hocam bende rx7700xt iade etmeye calisiyorum driver sorunlari yuzunden siz edebildinjz mi ? Ben 7 ay once almistim. Neredeyse 1.5 aydır uğraşıyorum.

Maketi yapıştırıcı vb. bir şey ile yapmadıysanız bunu eski yapılmamış haline getirip iade cayma hakkı kapsamında iade edebilirsiniz. Ancak yapıştırıcı kullandıysanız bu maket ürünün bir parçası olması sebebiyle cayma hakkınız kabul olmaz. Bu durumda en kötü ikinci el olarak satabilirsiniz.

Mesajın 5 Ocak olduğunu sonradan farkettim. En azından gelecekte benzer sorunu yaşayacak arkadaşlar bu söylediğimden faydalanabilir.

@Yusufbey007 hocam bende rx7700xt iade etmeye calisiyorum driver sorunlari yuzunden siz edebildinjz mi ? Ben 7 ay once almistim. Neredeyse 1.5 aydır uğraşıyorum.
Normalde iade edecektim ancak başka bu fiyata mantıklı kart bulamadığım için etmedim. Onun yerine kartta sorun olduğunu varsayıp kendilerine gönderdim ve sıfır ürün ile değişim sağlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı