İtopya'dan alınan Gigabyte G24F monitorde ölü piksel çıktı

Ben internetten aldım gönderdim geri değişim için Gigabyte 3 renkli ya da toplamda 5tane renkli renksiz olmadığı sürece değişim yapmıyor monitörü bana geri gönderdiler.

Hatalı ürünü degisme olarak degilde, yasal olarak 14 gun icinde iade hakkınızı kullanarak gönderseydiniz keske.

İnternetten aldığım üründe 3 adet ölü piksel çıkmıştı aldığım gibi kargolayıp değişim talebinde bulundum. Az önce arayıp bilgi aldığım da değişim işlemlerinin başladığını depodan ürün gelince göndereceklerini söylediler. Kargo elime ulaşınca yeniden bilgilendirme yaparım.

İlk 15 günde mi oluşmuştu ölü pikseller

Hocam bende internetten ürünü aldım cumartesi geldi ve 1 adet ölü piksel çıktı. Ben bunu bu hafta İtopya Ankara şubesine götüreceğim değişim sağlarlar mı acaba?

İnternetten aldım cumartesi geldi bende de 1 ader ölü piksel çıktı bunu şubeye mi götürmek daha mantıklı yoksa kargolayıp göndermek mi?

Böyle bir şey ölü piksel fotoda pek belli olmuyor.

Dosya Ekleri

• 20230326_181743.jpg
    221,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Ölü piksel yan yana 3, ayrı ayrı 5 taneye kadar bir kusur olarak sayılmıyormuş ondan dolayı iade degisim yapamazsınız. Ama internetten aldıgınız icin yasadan dolayı iade/degisim isteyebilirsiniz. Fakat söyle bir durum var bana Şikayetvar aracılıgıyla degisim saglamıslardı. Yenisini de orada acıp kontrol ettik sorun yoktu. sonradan 1 hafta icinde 2 tane cıktı yeni olanda. Sonuç olarak bence kafanıza takmayın, bana olan bir tesaduf degilse yeni alacagınızdada buyuk ihtimalle cıkacaktır olu piksel.

Ekleme yapıyorum. Ürün direk değişim olarak sıfır yeni ürün gönderildi , gelen kutunun üstünde 1 defaya mahsus değiştrilmiştir yazıyordu daha sonrasında hızlıca bi piksel testi yaptım ama görmedim görsemde artık çok umrumda değil çünkü kronik sorunlu bi monitör onu fark ettim tekrar uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…