İtopya'dan alınan hazır sistem kaç günde gelir?

ÇengeI

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
İtopya'dan geçen cumartesi günü hazır sistem almıştım (kasa, işlemci gibi bazı parçaları özelleştirdim). Web sitelerinde 3-5 gün arasında teslim edilmeye hazır olur deniyor ama bir haftadır yok. Kaç günde toplanıp hazır edilir sizce? (mağazadan gidip kendim alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 1 gün içerisinde kargolanıyor ve daha sonra gönderiliyor. Dilerseniz müsait zamanınızda bir dükkana uğrayın ya da müşteri hizmetlerini arayın. Çünkü normalde 1 gün içerisinde ekran kartı hariç montajı yapılıp kargoya veriliyor.

Normalde 1 gün içerisinde kargolanıyor ve daha sonra gönderiliyor. Dilerseniz müsait zamanınızda bir dükkana uğrayın ya da müşteri hizmetlerini arayın. Çünkü normalde 1 gün içerisinde ekran kartı hariç montajı yapılıp kargoya veriliyor.
Aslında müşteri hizmetlerini aramıştım. Mail de attım. Benim şehir dışına çıkmam gerekiyor ve ne zaman döneceğim de tam belli değil. Onlara bunu belirttim ama 3 iş günü içinde hazır olur dendi sadece. Bugün iş çıkışı mağazaya da uğrarım olmadı

Aslında müşteri hizmetlerini aramıştım. Mail de attım. Benim şehir dışına çıkmam gerekiyor ve ne zaman döneceğim de tam belli değil. Onlara bunu belirttim ama 3 iş günü içinde hazır olur dendi sadece. Bugün iş çıkışı mağazaya da uğrarım olmadı

Mağazaya uğrarsanız hemen çözerler hocam. Çünkü işi halletmeden gitmeyeceğinizi bilirler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı