PS5 16.300 TL'ye alınır mı?

eneskaya1

Centipat
Daha fazla  
GTA 6 için kesinlikle PS alacaktım, GTA kasıma ertelenince seneye almayı erteledim bende. PS5 Avusturya da 333 Euro'ya düşmüş ve alabilirim ama GTA 6'yı ne derece oynatacağı da belli değil. Sizce bu fiyata alıp seneye kadar bekleyeyim mi?

1764009573191.png

333 çok iyi fiyat. Tabi ki de alınır.

Gta 6 oynatmadığı takdirde 2. el satıp yükseltmek mantıklı olur mu?
Oynatmak zorunda çünkü PS5 için çıkacak PS5 Pro'ya özel yapamazlar sadece daha iyi kalitede çıkar. Ray tracing vs. Ve evet tabi ki mantıklı olur.

Ayrıca o fiyata alırsan zarar etmen zor.

konsol bu illaki optimize ederler bu fiyata tr de olsa 1 dakka sürmez stoğu sömürürler, pro versiyon da varsa benzer indirim pro da alabilirsin, ben gta sevmesemde gta bekleyen milyonlarca ps5 sahibi var illaki optimize edecekler merak etme.

Biraz mantıklı düşününce doğru diyonuz milyonlarca PS 5 kullanıcısı var onların oynayamaması facia olur.

Bu arada RDR1 in PS5 sürümü çıkıyor 2 Aralık'ta şu an yarı yarıya indirimde. Dijital alanlar için bedava yükseltme olacak PS4 sürümünden ben aldım.

Gta 6 beklerken onu sürdüler. Beklerken belki oynarsınız.

konsol bu illaki optimize ederler bu fiyata tr de olsa 1 dakka sürmez stoğu sömürürler, pro versiyon da varsa benzer indirim pro da alabilirsin, ben gta sevmesemde gta bekleyen milyonlarca ps5 sahibi var illaki optimize edecekler merak etme.
Pro 666 euro 32.5k falan yapıyor o kadara çıkmayı düşünmüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı