İtopya'dan alınan hazır sistem kaç günde ulaşır?

carpexx

Kilopat
2 gün önce İtopya'dan DADG2 aldım işlemciyi Ryzen 5 2600X'i düşürüp Ryzen 5 2600 yaptım. Ekran kartını ise ASUS ROG STRIX RX 590 yaptım. DADG2'nin sitesinde 10 iş günü sonrası sırayla işleme alınıp kargoya verilecektir yazıyordu. Dün baktığımda ise kargoya verilmiştir yazıyordu kargo takip numarası bile oluşturulmuş. Gönderi takibine baktığım zaman "Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazısı ile karşılaştım. Kaç güne elime ulaşır?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğunluğa göre değişiyor diye biliyorum. Ama sitede maksimum şu kadar iş günü diye yazması gerek. Ben incehesap üzerinden ayın 16'sında sipariş verdim henüz ses seda yok, maksimumum 10 iş günü içerisinde kargoya verilir ibaresini sonradan fark ettim tabi.

itopya.PNG
Ek2.PNG

Yola çıkmışmıdır acaba ? Kargo takip böyle arkadaşlar

Hocam gelen üründe bi sıkıntı var mıydı ? Ben de itopyadan hazır sistem alacağım da fakat korkuyorum. Hani sıkıntı çıkarsa iade/değişim işlemlerinde hizmet kısmı çok kötü diyorlar da ondan.

Hocam gelen üründe bir sıkıntı var mıydı? Ben de İtopya'dan hazır sistem alacağım da fakat korkuyorum. Hani sıkıntı çıkarsa iade/değişim işlemlerinde hizmet kısmı çok kötü diyorlar da ondan.

Hocam aradan kaç ay geçti. Benim ürünüm sıkıntılı gelmişti. Gönderdim ve gönderirken cidden dedikleri gibi çok sıkıntı yaşadım öyle zorluklarla atlattım ki anlatamam sistem bana tekrardan geldi tekrardan yolladım vs sonra bir tane ilgili müşteri hizmetçisi buldum onun sayesinde yapıp gönderdiler şu an sıkıntısız kullanıyorum. Yani tamamen şans işi temiz gelirse sıkıntı olmaz ama bir sıkıntı çıkarsa geçmiş olsun çok uğraşacaksınız demektir. Sadece müşteri hizmetleriyle konuşmak için 50 DK bekliyeceksiniz.

Sizce işimi şansa bırakmalı mıyım? Çünkü başka sitelerden toplama yapmaya kalksam en az 600, 700 lira fiyat oynamakta, akıl verirseniz çok sevinirim.

Eğer paranız varsa bırakmayın derim eğer yoksa alın. Dediğim gibi bana geldi diye herkese sıkıntılı gelecek diye bir kural yok. Sonuç itibariyle tamamen şans işi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı