İtopya'dan hazır sistem kaç günde gelir?

7 ış günü içerisinde hazırlanır. Cumartesi, pazar ve resmi tatil günleri bu 7 güne dahil değil. Kargonun gelmesi kaç gün sürer bilemem.

Ben aldım, bir ayı geçti ve daha kullanamadım doğru düzgün, arıza kaynaklı olarak. Şimdi kargo ile geri göndereceğim. Şikayet dolu hakkında, ben maalesef dikkate almadım. Şimdi başımı taşlara vuruyorum, keşke 400 fazla verseydim, başka yerden alsaydım. Yaşadığım strese değmedi.

Hocam yaşadığnız problem neydi.

Mavi ekran hatası verip duruyordu. 4 ayı geçti bilgisayarı alalı ama daha kullanamadım neredeyse. İkinci kez teknik servise gönderdim, bekliyorum bakalım.
aslında itopyayla alakası yok siyah rkran probleminin seçtiğiniz ekran kartımda driver problemleri var amd ekran kartı alanların çoğu bu problemi yaşar nvidia alsaydınız sıkıntısız kullanıyordunuz

Aslında İtopya'yla alakası yok siyah rkran probleminin seçtiğiniz ekran kartımda driver problemleri var AMD ekran kartı alanların çoğu bu problemi yaşar NVIDIA alsaydınız sıkıntısız kullanıyordunuz

Bence siz karıştırdınız, benim ekran kartım 1660 Super OC çünkü. Siyah ekran hatası değil, mavi ekran hatası alıyorum ek olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı