Çözüldü İtopya'dan alınan kasa açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4lisca

Femtopat
Daha fazla  
Bugün itopya.com'dan aldığım hazır sistem elime ulaştı, büyük bir heyecanla ekran kartını taktım. BIOS sürümünü güncellemek ve Windows kurulumunu yapmak için kasayı prize taktım güç tuşunu aktif ettim ve üstte Power tuşuna bastım ama yaşadığım büyük bir hayal kırıklığı…
Kasayı açamadım, tüm hevesim kursağımda kaldı, İtopya'yla iletişime geçmek için arıyorum mesai saatleri dışında olduğunu söylüyorlar, bir fikri olan varsa yardım edebilir mi?

Çözüm
Arkadaşlar RAM'leri çıkarıp tekrar takınca sistem çalıştı, sorunum çözüldü. Herkese çok teşekkür ederim.
Kartın sağ alt köşesindeki kasadan gelen kabloların takılı olduğu F_PANEL kısmını anakart kitapçığından (16. System Panel header başlığında) bakıp kontrol eder misin? Tam takılmamış olabilir. Anakart üzerinde PWR_BTN olan bağlantı güç düğmesine basılınca sistemi tetiklemeye yarar.
Evet tarif ettiğiniz pinlere takılı pwr kablolarını kontrol ettim. Çıkarıp tekrar da taktım ama sorun çözülmedi maalesef.

Ekran kartını takıp ardından o kabloyu ekran kartına takmayı denediniz mi? Bunun gibi?

Eki Görüntüle 2427858
Evet o şekilde de denedim fakat değişen bir şey olmadı

Şu PC'ye verilen paraya yazık. PSU C4. fanlar bile dandik. Sistem ben çöpüm diye bağırıyor. Açılmaması normal.
Zaten pc ile yatıp kalkan biri değilim dostum ürünün çok kaliteli olmadığının ben de farkındayım ama hani sıfır ürün ya hiç olmazsa güç verir diye düşünmüştüm. Sanırım sorun PSU’da

Son düzenleme:
Arkadaşlar RAM'leri çıkarıp tekrar takınca sistem çalıştı, sorunum çözüldü. Herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dosya Ekleri

• IMG_0179.jpeg
    IMG_0179.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı