Google hesabım çalındı

Daha fazla  
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi, hesabima Endonezya'dan giris yapildi ve telefonlarimi sifirladilar, Google'dan sifremi unuttum yapiyorum hesabimda bulunan telefon numarasini filan degistirmisler. Hesabimda telefon numaralari, kartlarim, oyun hesaplarim filan hepsi vardi. Hesabi nasıl kurtarabilirim?
Sunu da ekleyeyim; Google'dan hesabima giris yapmayi denedigimde hesabin benim olduguma inanmadi.

Desteğe yazmaktan başka şansınız yok ama maalesef ki yazabileceğimiz bir destek yok. Bu çözümü denemeye çalışın.
  • 1. Adım: g.co/recover adresinden Hesap Kurtarma Aracı'nı ziyaret edin.
  • 2. Adım: Şu anda oturum açmış olduğunuz cihazdan veya daha önce hesapla kullandığınız cihazdan kurtarma işlemini gerçekleştirmenizi öneririz.
  • 3. Adım: Kurtarma seçenekleri ayarladıysanız bunları kullanmanız istenecektir.
  • 4. Adım: Tüm soruları bilginiz dahilinde en iyi şekilde yanıtlayın. Soruları cevaplamanız istenmeden önce kurtarma seçeneklerine hâlâ erişiminiz olduğundan emin olmak için size bir doğrulama kodu gönderilir.
  • 5. Adım: Herhangi bir kurtarma seçeneği ayarlamadıysanız size ulaşmak için kullanabileceğimiz bir iletişim e-posta adresi sağlamanız istenecektir. İletişim e-posta adresine bir doğrulama kodu gönderilecektir.
  • 6. Adım: Doğrulama kodunu dikkatlice ekrana girin.
  • 7. Adım : "Bu kişinin siz olduğunu doğrulayamadık" diyen bir mesaj alırsanız, "1. Adım"a dönerek kurtarma işlemini tekrar denemeniz gerekir. Lütfen olabildiğince fazla bilgi verin.
Hesabınızı kurtarmak için izleyebileceğiniz tek yolun bu olduğunu lütfen unutmayın. Bu adımlardan herhangi birini tamamlamada sorun yaşarsanız, Yardım Merkezimizde hesap kurtarma adımlarını tamamlamak için ipuçlarını bulabilirsiniz.

Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi, hesabima Endonezya'dan giris yapildi ve telefonlarimi sifirladilar, Google'dan sifremi unuttum yapiyorum hesabimda bulunan telefon numarasini filan degistirmisler. Hesabimda telefon numaralari, kartlarim, oyun hesaplarim filan hepsi vardi. Hesabi nasıl kurtarabilirim?
Sunu da ekleyeyim; Google'dan hesabima giris yapmayi denedigimde hesabin benim olduguma inanmadi.
Virüslü bir şeyler indirmiş olabilir misin onu düşün, düşünürken bir yandan telefonundan hala girebiliyorsan oyun hesapların'a eriş, epostanı değiştir.

Bankayı ara kartlarını askıya aldır veya iptal et.

Sistemini tarat antivirüs tarayıcı ile, Windows Defender yetmeyebilir, Kaspersky, McAfee artık ne varsa elinde.

Sonra Gmail için düşünürsün, telefonun android ise onunda epostasını ve kayıtlarını değiştir, sonra gmail ile ilgili desteğe yazabilirsin - önce elindekileri koru ve/veya kurtar.

Virüslü bir şeyler indirmiş olabilir misin onu düşün, düşünürken bir yandan telefonundan hala girebiliyorsan oyun hesapların'a eriş, epostanı değiştir.

Bankayı ara kartlarını askıya aldır veya iptal et.

Sistemini tarat antivirüs tarayıcı ile, Windows Defender yetmeyebilir, Kaspersky, McAfee artık ne varsa elinde.

Sonra Gmail için düşünürsün, telefonun android ise onunda epostasını ve kayıtlarını değiştir, sonra gmail ile ilgili desteğe yazabilirsin - önce elindekileri koru ve/veya kurtar.
Destek yok maalesef. Sadece yönlendirme var. Sorularla kurtarabilirse kurtarır ki çok zor.

Destek yok maalesef. Sadece yönlendirme var. Sorularla kurtarabilirse kurtarır ki çok zor.
Ben tümüyle kurtaramayacağını düşünüyorum şu an, haberlere baktım, 183 milyon hesabın bilgileri çalınmış Gmail'de toplamda, bu hafta (en son bilgi olarak) 16.4 milyon yeni eposta ve şifre keşfetmişler.

HIBP'den bakması gerek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı