İtopya'dan Alınan MSI G241'den Ölü Piksel Çıkar mı?

AIbus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben de İtopya'dan MSI G241 aldım. Bazılarında ölü piksel çıkmış. Sizce bende de çıkar mı? Siparişi mi iptal edeyim mi? Bende de ölü piksel çıkma oranı kaçtır? Cevaplarsanız sevinirim :D.

Merhaba, ben de İtopya'dan MSI G241 aldım. Bazılarında ölü piksel çıkmış. Sizce bende de çıkar mı? Siparişi mi iptal edeyim mi? Bende de ölü piksel çıkma oranı kaçtır? Cevaplarsanız sevinirim :D.
Geldiğinde bakarsın çıkarsa geri gönderirsin. 1 ölü pixel olduğunda çoğu firma kabul etmiyor diye bir şey okumuştum 2018 de.

Her monitörde çıkma ihtimali var ve bunda da çıkabilir ama buradaki sorunlu olan kısım MSI firmasının dünyadaki en kalitesiz servise sahip olması.

Ben GittiGidiyor'dan aldım, ölü piksel çıktı, serviste 20 iş gününü geçti ve İş Bankası'na harcama itirazında bulunarak paramı geri istedim. Servisleri cidden çok yavaş.

Ölü piksel çıkarsa serviste çok bekleyecek olan bir ürün.

Ben de İtopya'dan monitör almıştım. Onlara bağlı olan bir şey değil. Mis gibi de geldi. Paketleme iyi, kargoda UPS kullanıyorlar. Herhalde hiçbir sıkıntı olmadan 5-6 günde geldi. (Kasım'da aldım. 11.11 indirimi var diye geç geldi sanırım. Bir de yeni mağazalarının açılışı vardı.)
Her monitörde çıkma ihtimali var ve bunda da çıkabilir ama buradaki sorunlu olan kısım dünyadaki en kalitesiz servisine sahip olmaları.

Ben Gittigidiyor'dan aldım, ölü piksel çıktı, serviste 20 iş gününü geçti ve İş Bankası'na harcama itirazında bulunarak paramı geri istedim. Servisleri cidden çok yavaş.

Ölü piksel çıkarsa serviste çok bekleyecek olan bir ürün.

Ben şanslıyım herhalde, hiç olmadı. 2 kez aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı