Vatan'dan alınan monitörde ölü piksel çıkarsa değişim yaparlar mı?

Benim almış olduğum monitörde ASUS markaydı, ASUS teknik servis güvenilir kendileri değişim/iadede onay belgesini göndermişlerdi zaten. Sorun burada satıcı oluyor çoğu zaman. Mağazadan gidip aldığınızda iade/değişim konusunda bahaneleri kalmayacaktır bence.

Sizin gittiğiniz teknik servisi neresi hocam bizde oraya gidelim. ASUS'un teknik servisleri hayatımda görüdüm en kötü servis olabilir. O kadar uğraştırdı ki beni YKS için bu kadar çalışmamışımdır.

Hocam orada satın alırken önümde açtırıp testini yaptırırım olarak anladım ben. Yani gözümün önünde açmazlar mı?
Satın alınca açarlar ama sıkıntı çıkarsa değişim yaparlar

Ölü piksel var diyerek değil de beğenmedim diyerek iade edebilirsin. Ölü piksel dersen işi yokuşa sürerler.
Performansını beğenmemiştim ve beğenmedim diyerek iade istemiştim bende. Alalı 2-3 gün olmuştu sadece. Kabul etmediler. Biraz uğraşmıştım ama ''mağazadan almışsınız zaten deneyip görmüşsünüz, kusurlu olmadığı için almıyoruz'' tarzı şeyler söylemişlerdi.

Sizin gittiğiniz teknik servisi neresi hocam bizde oraya gidelim. ASUS'un teknik servisleri hayatımda görüdüm en kötü servis olabilir. O kadar uğraştırdı ki beni YKS için bu kadar çalışmamışımdır.

Satın alınca açarlar ama sıkıntı çıkarsa değişim yaparlar.

Burdan onarım talebi oluşturmuştum ama 1'den fazla ölü piksel vardı ve yardımcı olmuşlardı bana.

Hocam orada satın alırken önümde açtırıp testini yaptırırım olarak anladım ben. Yani gözümün önünde açmazlar mı?

Yok tabii ki isterseniz siz mağazadan çıkmadan orada testini yapabilirsiniz ama "Bir problem çıkarsam ben iade alırım." cümlesi bana pek güven veren bir cümle değil. Yani kişisel deneyim olarak konuşuyorum. Yoksa belki de sizinle ilgilenen kişi dediğinin arkasında durup sizi hiç mağdur etmeden halledecek işlerinizi ama demek istediğim, kağıt üstünde böyle bir bilgi yokken kimsenin ağzından çıkan lafa göre hareket etmemelisiniz.

Yok tabii ki isterseniz siz mağazadan çıkmadan orada testini yapabilirsiniz ama "Bir problem çıkarsam ben iade alırım." cümlesi bana pek güven veren bir cümle değil. Yani kişisel deneyim olarak konuşuyorum. Yoksa belki de sizinle ilgilenen kişi dediğinin arkasında durup sizi hiç mağdur etmeden halledecek işlerinizi ama demek istediğim, kağıt üstünde böyle bir bilgi yokken kimsenin ağzından çıkan lafa göre hareket etmemelisiniz.

Siz böyle deyince tekrardan aradım vatanı. Adama dedim ki, benim önümde monitörü açıp test ettikten sonra satın almak istiyorum falan deyince tabii ki öyle yaparız dedi. Bu sefer başka şehirdeki vatan şubesini aradım. Yani bir güven verdiler bana. İnternet üzerinden farklı sitelerden alırsam ve ölü piksel çıkarsa muhtemelen uğraştırırlar beni. Sanırım en iyisi vatandan bu şekilde almak.

Siz böyle deyince tekrardan aradım vatanı. Adama dedim ki, benim önümde monitörü açıp test ettikten sonra satın almak istiyorum falan deyince tabii ki öyle yaparız dedi. Bu sefer başka şehirdeki vatan şubesini aradım. Yani bir güven verdiler bana. İnternet üzerinden farklı sitelerden alırsam ve ölü piksel çıkarsa muhtemelen uğraştırırlar beni. Sanırım en iyisi vatandan bu şekilde almak.

En kötü THH'ye başvurur 2-3 ay karar sonucu beklersiniz benim gibi, hakkınızı alırsınız.😀

Monitör alacaksanız Amazon'dan alın. Diğerleri ölü piksel gibi durumlarda yardımcı olmaz. En iyi ihtimalle üstteki arkadaşın yaptığı gibi servise gönderirler. Onlarda sorun olmaz geri yollayın diyecek. Bende bir benzerini başka yerde yaşadığımdan biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı