Başını ağrıtan bir süreç olacak ama kesinlikle haklı taraftasın. Umarım hızlıca çözümleyebilirsin. Şunu da buraya ekleyem umarım işine yarar.
THH sonucunda değişim kararı çıkarılırsa hazır sistem olması sebebiyle faturada tek bir bütün ürün olarak geçtiğinden tüm sistemini aynı veya üzeri özelliklerle yenisi ile değiştirmek zorundalar ve fiyat farkı isteyemezler (ancak çoğu zaman istiyorlar). Hazır sistemlerde kusurlu sadece fan olsa dahi kusura dair rapor tüm sistemi kusurlu sayarak seçimlik hakkını bu şekilde kullanmanı sağlıyor. Bu esnada fiyat farkı istenirse bahsettiğim kanunu referans gösterip THH ile sonrasında bu farkı geri alabilirsin.
Yetkili servis harici ürününüze nasıl işlem yapmışlar ki? Çok tuhaf.
Anlık durum nedir ? PC İtopya'da mı ?Bugün bana mail attılar ve sözde ASUS ile iletişime geçip böyle bir sorun olmadığını söylemişler fakat hemen ASUS'u aradım ve İtopya ne bize mail attı ne de aradı diyerekten size kanıt maili atayım bunu İtopya'ya bildirin montaj sırasında baskı ve çivilerin sürtmesi ile darbe sonucu olduğunu belirtti şu an İtopya'ya bunu attım ve sesleri çıkmıyor ben böyle bir şey görmedim hayatımda.
Kendileri test etmiş bir sorun görmedikleri için ASUS'a yollayın dememe rağmen yollamadılar inatla 5-6 kere teknik servise yolladım bu süreçte be 6. yollamam da zorla yollattım ve ASUS'ta montaj sırasında baskı ve darbe sonucunda çivilerin anakarta sürtmesi ile bu arıza okumuştur diyerek arayarak bilgilendirdi mail attı İtopya'ya bildirin sorumluluğu üstüne almak zorundadır diyerek iletti tam rezillik.
Anlık durum nedir? PC İtopya'da mı?
İtopya yetkilisi aradı ve böyle böyle olmuş diyerek konuşmaya başladı şikayet vardan ve tüketici haklarından şikayetimi geri çekmemi en geç salıya kadar halletmeye çalışacağını bu sonuçta sizde haksız olabilirsiniz montaj hatasından dolayı yazıyor ama ne malum bizim yaptığımız dedi bende aylardır bilgisisayar bende yok ne anlatıyorsunuz dedim şikayetinizi çekmezseniz yazıyı silmezseniz süreç uzucak haksız çıkabilirsiniz montaj hatasından olması bizim olduğumuz anlamına gelmiyor denildi resmen psikolojik baskı kurmaya çalıştı eğer şikayeti geri çekmezseniz bize bildirilir zaten orada da görüşürüz sıkıntı yok dedi
Ne yapmalıyım sizce?
Süreç sonuçlanınca şikayetinizi çekersiniz, Şikayetvar'dan çekerseniz aynı sipariş numarası ile tekrar açamıyor olabilirsiniz.
Bana direkt şikayet vardan da şikayetinizi silin "Teşekkür ederim sorunum çözüldü" demenize reklama ihtiyacımız yok diye ifadeler kullandı bu nasıl bir tavırSüreç sonuçlanınca şikayetinizi çekersiniz, Şikayetvar'dan çekerseniz aynı sipariş numarası ile tekrar açamıyor olabilirsiniz.
Şikayetinizi sorununuz çözümlenince sileceğinizi söyleyin. Sorununuz çözülüp bilgisayarınız elinize ulaştıktan sonra şikayeti silmezseniz sürenin uzayabileceğini söylenerek dolaylı yoldan tehdit edildiğinizi şikayetvar'daki konunuza eklemenizi öneririm.İtopya yetkilisi aradı ve böyle böyle olmuş diyerek konuşmaya başladı şikayet vardan ve tüketici haklarından şikayetimi geri çekmemi en geç salıya kadar halletmeye çalışacağını bu sonuçta sizde haksız olabilirsiniz montaj hatasından dolayı yazıyor ama ne malum bizim yaptığımız dedi bende aylardır bilgisisayar bende yok ne anlatıyorsunuz dedim şikayetinizi çekmezseniz yazıyı silmezseniz süreç uzucak haksız çıkabilirsiniz montaj hatasından olması bizim olduğumuz anlamına gelmiyor denildi resmen psikolojik baskı kurmaya çalıştı eğer şikayeti geri çekmezseniz bize bildirilir zaten orada da görüşürüz sıkıntı yok dedi
Ne yapmalıyım sizce?
Şikayetinizi sorununuz çözümlenince sileceğinizi söyleyin. Sorununuz çözülüp bilgisayarınız elinize ulaştıktan sonra şikayeti silmezseniz sürenin uzayabileceğini söylenerek dolaylı yoldan tehdit edildiğinizi Şikayetvar'daki konunuza eklemenizi öneririm.
Ayrıca İtopya'nın genel müdürlüğü ile iletişime geçmeye çalışarak yetkili çalışan tarafından tehdit edildiğinizi de iletebilirsiniz. Ancak bunu sadece en üst birimlere yapmanız gerekiyor. Bu da en kolay şekilde LinkedIn üzerinden üst müdürlüklerine özel mesajlar atarak olabilir.
Bunu kendiniz arayıp bulmanız gerekiyor.Linklendinden üzerinden bu konuyla ilgilenecek profili gizli olmayan bir yetkilinin bağlantı adresini atar mısınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.