İtopya'dan alınan sistem kaç günde gelir?

EfaFTW

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce İtopya'nın internet sitesinden bir sistem sipariş ettim. Montajını da onlar yapacaklar. Sizce ne zaman elimde olur, daha önce alanlar bilgilendirirse sevinirim. İtopya ile aynı şehirdeyim bu arada.

Merak eden arkadaşlar için, cumartesi günü sipariş verdiğim sistem bugün (salı) kargoya verildi. Ups'i aradım ve onlar da yarın teslimatı yapacağını söyledi, yani pazar gününü saymazsak 4. iş gününde bilgisayarı teslim ediyorlar. İtopya'dan şimdilik gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tabi kasayı henüz görmedim, teslim alınca kasada ve parçlarda sıkıntı olup olmadığı ile ilgili de bilgi veririm.

Merak eden arkadaşlar için, cumartesi günü sipariş verdiğim sistem bugün (salı) kargoya verildi. Ups'i aradım ve onlar da yarın teslimatı yapacağını söyledi, yani pazar gününü saymazsak 4. iş gününde bilgisayarı teslim ediyorlar. İtopya'dan şimdilik gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tabi kasayı henüz görmedim, teslim alınca kasada ve parçlarda sıkıntı olup olmadığı ile ilgili de bilgi veririm.
İtopya'da asıl sorun kargo sürecin de değil, iade/değişim sürecin de zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı