İtopya'dan alınan sistem kaç günde gelir?

Kimse bilemez kargon kayıp bile olabilir. Bana 1 hafta icerisinde gelmişti ama sorun yaşayan çok.

Bu günlerde 1 haftaya gelmezse şaşırmayın. Mağazaya gidip alamayan çok herkes eve sipariş insanlarda yarım yarım çalışıyor yoruluyorlar. Yani niye geç geliyor diye sormayın .
İnsan da sıkılıyor bu günlerde evde doğal olarak en yakın zamanda elinizde istiyorsunuz. Tabi lazım da aynı zamanda

Benim merak ettiğim, ekran kartını ayrı yolladıklarını duymuştum. Bir hafta da onu mu bekleyeceğiz acaba?

Ben de 3 Temmuz'da sipariş verdim hala kargoya verilmedi.

Kargoya verilip verilmediğini telefona mesaj gelmesinden mi anlıyoruz yoksa başka şekilde mi?

İtopya'nın mağazasına uzaklığım yarım saatlik yol inşallah en kısa sürede gelir .

@319361 hocam elinize ulaştı mı kutu ayrı ayrı günlerde mi geldi sıkıntı yaşadınız mı?
İki kutu da aynı kargo arabasıyla geldi. Birinde sistemim, diğerinde ekran kartım bulunuyordu. İkisini aynı anda geldiğini görünce çok sevindim açıkçası. Kişisel notumu da ekliyeyim. Sistemde sorunsuz çalışıyor. O kadar olumsuz yoruma rağmen, itopyayı beğendim.

Benim de bu sabah kargoya verildi 5. İş gününde gayet normal bir süre kısmetse yarın elimde olacaktır. Umarım benim de aynı araba ile gelir. iyi kullanımlar.

@319361 hocam elinize ulaştı mı kutu ayrı ayrı günlerde mi geldi sıkıntı yaşadınız mı?

Siparişi ayın 5'inde verdim bugün yani 9'unda elime ulaştı, 2 kutu şeklinde geldi birinde ekran kartsız kasa. Ekran kartı diğer kutuda açılmamış şekilde geldi, ayrı ayrı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…