İtopya'dan alınan sistem kargoya verilmedi

kataismylove

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan 6 gün önce hazır bir sistem satın aldım fakat hala ürünleriniz hazırlanıyor yazıyor. Mesaj attım yarın verilir dediler ama yok hala verilmemiş bu konu hakkında tecrübesi ya da bilgisi olan var mı? En geç ne zaman çıkar?

Dünkü söylediklerine göre, bugün saat 19:00'a kadar kargoya teslim edebilirler. Arayıp bilgi alabilirsiniz.

İtopya bu sıralar çok fazla sorun yaşıyor. Özellikle iletişim konusunda ciddi sorunları var. Çoğu kişi telefonla ulaşamıyor firmaya. Size tavsiyem telefon ve e-posta yolu ile devamlı ulaşın ve darlayın adamları. Yani işi hızlandırmalarını sağlayın. Yoksa çok savsaklıyorlar. Bu konuda Sinerji çok daha iyi İtopya'ya göre.

İtopya'dan 10 günde kargolanan kulaklık bile aldım ben. Müşteri ilişkileri cidden berbat, telefonu açan yok. Beklemekten başka çareniz yok iadeler bile sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı