İtopya'dan alınan sistemde görüntü gelmiyor

yigit312

Decapat
Daha fazla  
İtopya'dan yeni aldigim RX 6500XT Ryzen 5500 A320M k anakartli bir sistem aldim.
19 inc VGA bir monitörüm oldugu için ona baglamayi denedim BIOS ekrani siyah olmasi lazimken kırmıziydi ve açilmiyor ayrıyeten hdmu olan bir TV de denedigimde sorunsuz açiliyor monitorde açilmiyor ve renk sorunu var. Donusturcu almistim VGA HDMI'ı onda sorun oldugunu dusunuyorum.

Ayrıyeten VGA HDMI donusturcuyle TV de deniyorum o da olmuyor HDMI ile sorunsuz oluyor.

Ekran kartı destekleme muhabbetinden değil, destekler. Başka bir dönüştürücü ile dene. Display Port da var sanırım, Sapphire mi seninki?
hocam asus ekran kartim var hdm ile denedigimde goruntu geldi acikcasi icim rahatladi ama monitorume olmuyor monitor bozuk desek tv de donusturucyle ayni hata aliyorum monitorumde sadece vga girisi var ya vga kablosu gadadonustirucu arizali o zaman

hocam asus ekran kartim var hdm ile denedigimde goruntu geldi acikcasi icim rahatladi ama monitorume olmuyor monitor bozuk desek tv de donusturucyle ayni hata aliyorum monitorumde sadece vga girisi var ya vga kablosu gadadonustirucu arizali o zaman
biosa girebiliyorum sadece

biosa girebiliyorum sadece
bios siyah olmasi gerekirken kirmizi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı