Hocam vallahi paket yaptım yarın vatan bilgisayara iadesini sağlayacağım montaj yapılı gelsin diyorum tek tek geliyor şubeye gidiyorum biz montaj yapamayız bir şey olursa bizden bilirler diyorlar en az 5 defa avmye gittim artık usandım daha önceden 4-5 tane daha bilgisayar almıştım bu kadar uğraştıranını ilk defa gördüm birdahada vatan bilgisayarın önünden geçmem personeller çok ilgisizKasa içini gösteren bir görsel paylaşır mısınız?
Hocam vallahi paket yaptım yarın Vatan Bilgisayar'a iadesini sağlayacağım montaj yapılı gelsin diyorum tek tek geliyor şubeye gidiyorum biz montaj yapamayız bir şey olursa bizden bilirler diyorlar en az 5 defa AVM'ye gittim artık usandım daha önceden 4-5 tane daha bilgisayar almıştım bu kadar uğraştıranını ilk defa gördüm bir daha da Vatan Bilgisayar'ın önünden geçmem personeller çok ilgisi
Sıfır aldığım hazır sistemde boot hatası aldık 2 adet monitör değiştirmemize rağmen herhangi görüntü gelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Evet hocam bir yanlışlık olmuş boot ışığı yandığından dolayı no signal hatası alıyorum diye biliyorum bilginizi paylaşırsanız sevinirimBoot ışığı, işletim sistemi olmadığından yanıyor, sizin sorununuz görüntü alamamak boot ışığı ile alakası yok, bilginiz olsun diye yazıyorum.
Boot ışığını unutun, sistemi belirtirmisiniz.Evet hocam bir yanlışlık olmuş boot ışığı yandığından dolayı no signal hatası alıyorum diye biliyorum bilginizi paylaşırsanız sevinirim
H610M-GBoot ışığını unutun, sistemi belirtirmisiniz.
H610M-G
Arc A750 8 GB
XPG RAM (8*2) 16 GB RAM
i3 12100F
500 GB SSD
550W PSU
Boot ışığı, işletim sistemi olmadığından yanıyor, sizin sorununuz görüntü alamamak boot ışığı ile alakası yok, bilginiz olsun diye yazıyorum.
İşletim sistemi olmadığı için görüntü alamıyor demiyorum, boot led o yüzden yanıyor diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.